HH.ORG na Torze - Mam pare wolnych miejsc na lotnisko na 24.09 (sobota)
EmerytRs2 - Śro 21 Wrz, 2011 szczerze mówiąc, trochę mi się pokomplikowało, do tego stopnia, że jutro i pojutrze muszę wziąć wolne, bo nie wyrobię.
w sumie to bym przemyślał, czy kogoś na pchnąc na moje miejsce, ale mam przeczucie , że może to być jeden z ostatnich suchych wypadów pum - Śro 21 Wrz, 2011 no wiem wiem... w deszczu źle się koła zmienia KrisS - Śro 21 Wrz, 2011 No to do zobaczenia w sobotę
Chłopaki z M Clubu dopuścili i mam zamiar się pojawić.Jakarti - Śro 21 Wrz, 2011 fajnie, fajnie.
widzimy się na miejscu M - Śro 21 Wrz, 2011 Niewiedziałem że mam własny klub.no name - Śro 21 Wrz, 2011 M, jesteś Naszym GURU KrisS - Śro 21 Wrz, 2011 Mi chodziło akurat o M jak Mustang PiTT - Śro 21 Wrz, 2011 git
będzie też Sebastian od fajnej 106
edit: to jest 106 a nie saxo roj - Śro 21 Wrz, 2011
KrisS napisał/a:
No to do zobaczenia w sobotę
można się zaklepać na przejazd na prawym er esem?
no name napisał/a:
M, jesteś Naszym GRU
ja wiem, że to władza na forum ale żeby aż tak? Barejka - Śro 21 Wrz, 2011 PiTT, juz jest, mialem pisac do waznych osob tutaj, ale jakos sie obylo no name - Śro 21 Wrz, 2011
roj napisał/a:
To nie jezdzi
roj napisał/a:
ja wiem, że to władza na forum ale żeby aż tak?
No ba KrisS - Śro 21 Wrz, 2011
roj napisał/a:
Oczywiście że można. Ale na własną odpowiedzialność, bo ja Rasta napisał będziesz jechał z "żadnym kierowcą" . Najwyżej jeszcze raz się zbłaźnię.....pum - Śro 21 Wrz, 2011
KrisS napisał/a:
Najwyżej jeszcze raz się zbłaźnię.....
zbłaźnić to się możesz nie jeżdżąc i klepiąc dyrdymały na forach KrisS - Śro 21 Wrz, 2011 no name - Pią 23 Wrz, 2011 No i
Mam imprezę w knajpie na 14-tą,
muszę w wawie zostać