HH.ORG na Torze - 30 Październik (niedziela) Wróbel Ułęż
kubas - Pon 31 Paź, 2011
Marek23 napisał/a:
Cytat:
Ziom, ja to wiem i nie tylko Wróbel ma rację - ja też. Wiedziałem od pierwszego kółka że coś mi hamowanie nie idzie, no ale w sumie nie upalałem z 1,5 roku + zmiana auta na takie, z którym się jeszcze "nie znamy" zbyt dobrze zrobiły swoje. Będzie szybciej. Będę nad tym pracował.
Wywal wspomaganie hamulca.
Ja bym powiedział, załóż dobre opony raczej...Kenet - Pon 31 Paź, 2011 Faak super trasa, lasek, środkowy pas Mnie pokonało mocowanie fotela i choroba siema - Pon 31 Paź, 2011
kubas napisał/a:
Marek23 napisał/a:
Cytat:
Ziom, ja to wiem i nie tylko Wróbel ma rację - ja też. Wiedziałem od pierwszego kółka że coś mi hamowanie nie idzie, no ale w sumie nie upalałem z 1,5 roku + zmiana auta na takie, z którym się jeszcze "nie znamy" zbyt dobrze zrobiły swoje. Będzie szybciej. Będę nad tym pracował.
Wywal wspomaganie hamulca.
Ja bym powiedział, załóż dobre opony raczej...
A ja: więcej upalaj!Greg - Pon 31 Paź, 2011 Dokładnie, upalać.
Ale i tak dobry sobie prezent zrobiłem na urodziny z tym trackdayem.
PS Czy ktoś widział gdzieś fotki z wczoraj? Kilka osób robiło na trasie zdjęcia, szukałem na szybko po necie i nic nie znalazłem jeszcze.M - Pon 31 Paź, 2011 Porównanie czasów
Kamill,Roj i Emeryt http://i.imgur.com/iNoC7.pngsiema - Pon 31 Paź, 2011
Widać, że to ten przejazd Emeryta, co napadł Start rozpędzając się już w paddock'u
P.S. Em, chcesz w czymś export z mojego RaceChrono?M - Pon 31 Paź, 2011 Si,
zrób export best lapa jak możesz w gpx z każdego zawodnika roj - Pon 31 Paź, 2011
Greg napisał/a:
Ale i tak dobry sobie prezent zrobiłem na urodziny z tym trackdayem.
a czemu forum nie powiedziało o tym?
Naajlepszego!!
M napisał/a:
Porównanie czasów
Kamill,Roj i Emeryt
\
mistrz są te wykresy!
widać np. jak był wykres Jaka, Puma i Keneta, że wszystko jadą prawie identycznie i w jednym miejscu coś się rozjeżdżało a ja z Emerytem prawie co trzeci zakręt zupełnie inaczej
jeździć, jeździć, jeździć. tyleRasputin - Pon 31 Paź, 2011 To samo chciałem napisac Tam gdzie jeden przyspiesza reszta hamuje i na odwrót
Macie jakies fotki/onboard'y? I jakąś tabelkę best lap'ów byście wkleili EmerytRs2 - Pon 31 Paź, 2011
roj napisał/a:
jednym miejscu coś się rozjeżdżało a ja z Emerytem prawie co trzeci zakręt zupełnie inaczej
dobre toto, dużo błędów.
widać u mnie zawahania, i np zbyt mocne hamownie jednak, odrabiam później gazem pum - Pon 31 Paź, 2011 dawać onboardy EmerytRs2 - Pon 31 Paź, 2011 dobrze że wszyscy wrócili cali, kto łapał zielone Lejek - Pon 31 Paź, 2011
EmerytRs2 napisał/a:
dobrze że wszyscy wrócili cali, kto łapał zielone
Anonymous - Pon 31 Paź, 2011 fajnie na tych wykresach widać różnice w autach/kierowcach super sprawa!
gratki fajnego upalania no name - Pon 31 Paź, 2011 szlag mnie trafia że nie mogłem być