HydePark - GŁOSUJEMY NA HH CLIO ZEBYM MOGL Z ZIOMKAMI FILMOWCAMI WYGRAC
Marek23 - Śro 12 Paź, 2011 Ja bym zostawil przeszlosc. To jest piekny konkurs, a organizujacy maja przejsciowe problemy z policzeniem glosow. Ale to piekne,ze tyle ludzi sie zglosilo, filmy sa takie interesujace. A wy od razu,ze na pewno ktos kogos z tymi glosami oszukal, juz byscie jakie protesty orgarnizowali, w TV o tym mowili. Opanujcie sie, to nikomu nie sluzy.EmerytRs2 - Śro 12 Paź, 2011 szkoda naszych myszek było
zużycia prądu, zamulenia łącz, wypalonych pixeli, rachunków telelfonicznych !!
anjas - Śro 12 Paź, 2011
Marek23 napisał/a:
Ja bym zostawil przeszlosc. To jest piekny konkurs, a organizujacy maja przejsciowe problemy z policzeniem glosow. Ale to piekne,ze tyle ludzi sie zglosilo, filmy sa takie interesujace. A wy od razu,ze na pewno ktos kogos z tymi glosami oszukal, juz byscie jakie protesty orgarnizowali, w TV o tym mowili. Opanujcie sie, to nikomu nie sluzy.
Absolutnie się nie zgadzam... jeśli tego nie rozliczymy to już nigdy w żadnym konkursie nikt nie będzie uczciwy.
Zresztą ta manipulacja przy wynikach na pewno nie odbyła się przez przypadek. Pewne siły miały w tym swój udział i jest to oczywiste dla każdego myślącego i kochającego ojczyznę Polaka.
Jeśli dziś pozwolimy na korektę głosów to jutro skorygują nam konta w banku, pojutrze zabiorą nam dzieci a w sobotę obudzimy się wszyscy w ciemnym więzieniu, nie mając nic: pracy, pieniędzy, radia maryja!M - Śro 12 Paź, 2011 Nie ma co doszukiwać się tu teori spiskowych, skoro tak zrobili to znaczy że to jest najlepsze możliwe rozwiązanie - w końcu tam są sami eksperci.Marek23 - Śro 12 Paź, 2011
anjas napisał/a:
Absolutnie się nie zgadzam... jeśli tego nie rozliczymy to już nigdy w żadnym konkursie nikt nie będzie uczciwy.
Zresztą ta manipulacja przy wynikach na pewno nie odbyła się przez przypadek. Pewne siły miały w tym swój udział i jest to oczywiste dla każdego myślącego i kochającego ojczyznę Polaka.
Jeśli dziś pozwolimy na korektę głosów to jutro skorygują nam konta w banku, pojutrze zabiorą nam dzieci a w sobotę obudzimy się wszyscy w ciemnym więzieniu, nie mając nic: pracy, pieniędzy, radia maryja!
Czuję język nienawiści Andrzeju, a przepraszam Cię,ale w nowoczesnym europejskim kraju taki język to gwarancja naszego ośmieszenia się na arenie międzynarodowej. Apeluję do Ciebie!
Czasy kiedy ten konkurs powstawał w bólach i trudzie były takie,a nie inne. Być może ktoś tam gdzieś tam jakiś głos skasował. Ale zobacz końcowy efekt, mamy piekny konkurs gdzie jakaś fajna ruda dziewczyna wygra samochód. I właśnie dlatego orgarnizatozy nadal będę robić takie rzeczy,by przyszłe konkursy były jeszcze lepsze, bez jakis rdrobnych wpadek,które każdemu mogą się zdarzyć. Jeszcze raz przypominam,
nie patrzmy na wpadki, tylko na to co sie udało zrobić. A jak widać, większość startujących nie ma uwag. Zawsze jednak znajdzie sie jakis ku,r,wa moher z clio sport, który uwaza,że mu sie nalezy. Sorry, dla mnie ta ekipa z filmku o clio spot to sekta. Glosuja jeden za drugim, non stop na film o aucie ktore jest nieekologiczne. Jak my z czyms takim wygladamy w oczach europy ANDRZEJU??? Europa=ekologia, chcesz by u nas bylo zasciankowo i nieekologicznie. By takie filmy wygrywaly? jesli wierzysz w nowoczesna polske, ta watpie.M - Śro 12 Paź, 2011 anjas - Śro 12 Paź, 2011 Marku, to nie jest język nienawiści, tylko język PRAWDY!
Jeśli uważasz inaczej to nie jesteś prawdziwym Polakiem... stoisz tam gdzie stało zomo.Jakarti - Śro 12 Paź, 2011
Marek23 napisał/a:
ku,r,wa moher z clio sport
lubie to.
ps
dobra historia EmerytRs2 - Śro 12 Paź, 2011
Marek23 napisał/a:
moher z clio sport
ps. dobre masz jaranieYarko - Śro 12 Paź, 2011 Rasputin - Śro 12 Paź, 2011 Filmiku już nie ma
Reasumując nie chodzi chłopy o to,że nie wygraliśmy bo i tak moim zdaniem ruda miała najfajniejszy filmik wpisujący się świetnie w tematyke konkursu.
Chodzi jedynie o sposób załatwienia sprawy. Usuneli 10tys głosów bez słowa. Jak w "Piłkarskim pokorze" wszystko pod zielonym stolikiem Na szczęście kolega zna Macierewicza i ten zadeklarował pomoc.
Jako ciekawostke dodam,że youtube zaproponował umieszczenie reklamy przed filmem...oczywiście za kasę. Odpisałem by palili wrotki
Mam nadzieje,że ten temat stanie się kopalnią wiedzu o PRAWACH AUTORSKICH oraz UKŁADACH I MALWERSACJACH Marek23 - Śro 12 Paź, 2011
anjas napisał/a:
Marku, to nie jest język nienawiści, tylko język PRAWDY!
Jeśli uważasz inaczej to nie jesteś prawdziwym Polakiem... stoisz tam gdzie stało zomo.
Dalej widzę, a wręcz słyszę ZŁO. Proszę Cię Andrzeju, dla dobra potomnych nie oczerniaj ludzi z tamtego systemu bezpodstawnie. Oni stali tam dla polskości, dla narodu. A,że czasy były takie,a nie inne i tamten system wowczas sie sprawdzal to tylko dobrze swiadczy o strazniach tamtego porzadku, ktorych Ty pogardliwie nazywasz Zomowcami.
Moglbym tu z Tobą dyskutować,niestety jest coś co mnie NIEPOKOI. Te forum jest oczywiscie polskie, wiekszosc uzytkownikow jest polakami i oni zrozumieja,ze wypisujesz herezje. ALE MAMY ROWNIEZ GOSCI CZY TEZ FORUMOWICZOW Z ZAGRANICY !!!!!
NIE MOGE POZWOLIC, NA KOMPROMITACJE TEGO FORUM POZA GRANICAMI POLSKI, DLATEGO PROSZE SKONCZ WYLEWAC TEN JAD NA STRONY TEGOZ TO FORUM. APELUEJ DO CIEBIE JAKO DO NOWOCZESNEGO CZLOWIEKA! EUROPA PATRZY ANDRZEJU!!!!!!!!!PGmaster - Śro 12 Paź, 2011 Filmik nadal jest. Ile chcieli dac za reklame przed filmem?PieQt - Śro 12 Paź, 2011 PG nie ma
mnie się podobało jak można było na raz nabić głosów od groma, podoba mi się, jak dział marketingu renault nie umie sobie poradzić z własną wpadką.
prawda jest taka, że organizując konkursy w sieci, trzeba ogarniać prawne kwestie i technologiczne, renault ani nie napisało dobrego regulaminu, ani nie potrafiło przygotować mechanizmu, który zalicza tylko głosy zalogowanych użytkowników YT i tylko 1 głos od każdego. Możemy mieć tylko satysfakcję, że na pewno mieli nerwowe spotkanie w tej sprawie.
jakby ktoś b.dobrze znał francuski i napisał to marketingu Renault w centrali, to mieliby kolejne takie spotkanie
p.s. nadal klikam na rudą Bonczek - Śro 12 Paź, 2011
PieQt napisał/a:
jakby ktoś b.dobrze znał francuski i napisał to marketingu Renault w centrali, to mieliby kolejne takie spotkanie