was79, musimy sobie zrobic jakąś poludniowa runde w chorzowie np
Do kielc za daleko?
Wcale nie, ale z tego co wyczytałem to na razie nie są ujęte w pucharze, czy tam w innym upalaniu M - Sob 07 Sty, 2012
qbica napisał/a:
M napisał/a:
qbica napisał/a:
Do kielc za daleko?
Wcale nie, ale z tego co wyczytałem to na razie nie są ujęte w pucharze, czy tam w innym upalaniu
Sa tylko nieznamy terminow jeszcze. Jak beda to zrobimy x2.was79 - Sob 07 Sty, 2012 spoko kielce i radom biorę pod uwagę
qbica napisał/a:
właśnie też bym już pojeździł WuRC - Wto 10 Sty, 2012 Ja na Kielce zawsze chętnie
Z Oleśnicą wyszedł teraz jakiś kwas przy okazji WOŚP.Bart - Wto 10 Sty, 2012
WuRC napisał/a:
Z Oleśnicą wyszedł teraz jakiś kwas przy okazji WOŚP.
kąkretnie o co chodzi?M - Wto 10 Sty, 2012 Właśnie rozmawiałem z Wróblem - ułęż 300PLN
Chyba że w tygodniu to 250zł ale mi nie pasi brać urlopu.
Obawiam się że wszyscy podniosą ceny ułęża.pum - Wto 10 Sty, 2012 300 i 30 samochodów i jego wydumane zasady, że tylko z instruktorami? LOLM - Wto 10 Sty, 2012
pumfkp napisał/a:
300 i 30 samochodów i jego wydumane zasady, że tylko z instruktorami? LOL
Co do zasad to jest dowolność jak zwykle natomiast chce porozmawiać z innym firmami na temat warunków, w końcu nie jesteśmy petentem.iQ - Wto 10 Sty, 2012 Jezdzenie po lotnisku 300zl za osobe? Chyba ich pojebalo no name - Wto 10 Sty, 2012
iQ napisał/a:
Jezdzenie po lotnisku 300zl za osobe? Chyba ich pomylony
Wiesz czyja to wina ?
Braku miejsc na takie upalanki i wszyscy
patrzą by wyciągnąć ile się da pum - Wto 10 Sty, 2012 Pisz do Kaji (kobiety Buniego), albo Czwartka z forum subaru.Kamill - Wto 10 Sty, 2012 słaba ta cena, teraz była w weekend na ułężu za 250 pojechałem do Ryk, ale zatrzymały mnie na miejscu sprawy biznesowe i tylko pooglądałem przez okno jak evolucje zjeżdżają na lotnisko
Jest jeszcze NMnP, tam było w hooj tanio jak kiedyś byłem i dojazd jest lepszy z wwa, ciekawsze trasy można ustawić (szeroki pas + wąsko przez las + trochę szutru w jednym miejscu itp)pum - Wto 10 Sty, 2012 teraz nie jest w chooooj tanio, ale na NMnP cywilem nikt nie pojedzie.Yarko - Wto 10 Sty, 2012
M napisał/a:
Właśnie rozmawiałem z Wróblem - ułęż 300PLN
Yarko kilka stron wcześniej napisał/a:
btw. ciekawe czy w tym roku wpisowe na Ułęż dobije do 3 stówek
iQ - Wto 10 Sty, 2012 Wie ktos moze ile kosztuje wynajecie uleza na caly dzien? Bez zadnych instruktorow, itp? Pytam jedynie z ciekawosci