w końcu zamiast przywozić ciągle jakieś wynalazki to założyłeś lepsze opony i od razu są efekty
Spokojna głowa, miałem i wynalazki na początku 12letnie michaliny na których miałem zamiar polatać bokiem, a dupa z tego wyszła bo trzymały jak złe mimo ze to tylko 215.droozda - Pon 09 Lip, 2012 Pierwszy trening tego typu zaliczony ale coś mi się wydaje że nie był ostatni
Kaja, Buni, Roj, Kamill, dzięki za wprowadzenie i cenne rady! Organizacja i atmosfera pierwsza klasa, normalnie już dawno się tak dobrze nie bawiłem Autko miałem seryjne ale i tak można było się wyszaleć i poznać jego możliwości.
Cytat:
Polecam 2:48, Roj popisuję się przed koleżanką na prawym jak mu zawieszenie wybiera w każdych warunkach.
ładny przejazd, ale żonkę to mi trochę przestraszyłeś.was79 - Pon 09 Lip, 2012
droozda napisał/a:
Cytat:
Polecam 2:48, Roj popisuję się przed koleżanką na prawym jak mu zawieszenie wybiera w każdych warunkach.
ładny przejazd, ale żonkę to mi trochę przestraszyłeś.
Próbował na tzw. rajdowca, ciekawe czy mu się udaoEmerytRs2 - Śro 11 Lip, 2012
was79 napisał/a:
bez klatki się nie liczy
aha małe sprostowanie co do mojego czasu, na zimnym slicku w stanie wczesny jan, zrobiłem później 3:21xx -mierzone i-phonembuni - Śro 11 Lip, 2012 jak jest film lub przejazd z instruktorem to moge wpisac taki czas roj - Śro 11 Lip, 2012 ten 3:23 co ja podałem Emeryta faktycznie był z dwoma niefajnymi przeszkodami na trasie, które trzeba było omijać (pachoł w łuku w prawo przed oponą (pierwszy pas lotniska) i opona na wyjściu z szykany.
ja głosuję za uznaniem 3:21 (póki nie jest poniżej 3:19:7 to śmiało ).
Mi Droozda zmierzył idąc od startu do mety po pasie (nie, nie po trasie za moim samochodem ) 3:18:x ale to czas dla mnie bo jechałem sam więc nikomu nie udowodnię, że było czysto ale satysfakcje mam buni - Śro 11 Lip, 2012 bedzie profi pomiar next time i lotus na pelnym sliku pum - Śro 11 Lip, 2012 a kiedy jest next time?buni - Śro 11 Lip, 2012 04.08 i 15.08rasta - Czw 12 Lip, 2012 Będę droozda - Czw 12 Lip, 2012
roj napisał/a:
Mi Droozda zmierzył idąc od startu do mety po pasie (nie, nie po trasie za moim samochodem ) 3:18:x
Oczywiście potwierdzam że to był czas przejazdu od startu do mety , co było po drodze nie wiem.
A jak tam Roj Twoje czasy mierzone gps-em? zdały egzamin?EmerytRs2 - Sob 14 Lip, 2012
buni napisał/a:
bedzie profi pomiar next time i lotus na pelnym sliku
bardzo dobrze , jako pełen slick rozumiem 4 razy slick na kołach, a nie tylko na przednich .
nie ma co się spinać o czasy jedna sekunda w ta czy tamtą, dla mnie ważniejsze, żeby sieknąć następnym razem ze 20 kółek tak jak w czerwcu .
Myślę, że przydałoby się uprawnić start, lub żeby kierowcy sami miedzy sobą przepuszczali się minimalnie kolejnością, bo z tego co zauważyłem, niektórzy bardzo długo czekali na starcie, zamiast płynnie ruszać M - Sob 14 Lip, 2012
buni napisał/a:
Buni napisz coś więcej o pomiarze jaki będzie
BTW jak zawsze jestem przeciwnikiem mierzenia ze stopera przez instruktora - powód jest prosty, doważenie średnio 80kg samochodu faworyzuje najmocniejsze samochody.buni - Sob 14 Lip, 2012 bedziemy testowac TAG'aKamill - Sob 14 Lip, 2012
EmerytRs2 napisał/a:
buni napisał/a:
bardzo dobrze , jako pełen slick rozumiem 4 razy slick na kołach, a nie tylko na przednich .
nie ma co się spinać o czasy jedna sekunda w ta czy tamtą, dla mnie ważniejsze, żeby sieknąć następnym razem ze 20 kółek tak jak w czerwcu .
Myślę, że przydałoby się uprawnić start, lub żeby kierowcy sami miedzy sobą przepuszczali się minimalnie kolejnością, bo z tego co zauważyłem, niektórzy bardzo długo czekali na starcie, zamiast płynnie ruszać
20 kółek to sie jedzie jak sie fura jebie, powinieneś machnąć 30 na luzie jak nie bedziesz zmieniał kół pół dnia
M napisał/a:
BTW jak zawsze jestem przeciwnikiem mierzenia ze stopera przez instruktora - powód jest prosty, doważenie średnio 80kg samochodu faworyzuje najmocniejsze samochody.
Np jakie? evo 400KM ? i tak jest poza zasięgiem, większość osób z hh przyjeżdża na ułeż furami w okolicach 160-190KM.