To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - Ulez trackday 24.06 i 7.07

Kamill - Nie 08 Lip, 2012

roj napisał/a:

w końcu zamiast przywozić ciągle jakieś wynalazki to założyłeś lepsze opony i od razu są efekty :jupi:

Spokojna głowa, miałem i wynalazki na początku :D 12letnie michaliny na których miałem zamiar polatać bokiem, a dupa z tego wyszła bo trzymały jak złe mimo ze to tylko 215.

droozda - Pon 09 Lip, 2012

Pierwszy trening tego typu zaliczony ale coś mi się wydaje że nie był ostatni :)
Kaja, Buni, Roj, Kamill, dzięki za wprowadzenie i cenne rady! Organizacja i atmosfera pierwsza klasa, normalnie już dawno się tak dobrze nie bawiłem :rotfl: Autko miałem seryjne ale i tak można było się wyszaleć i poznać jego możliwości.
Cytat:
Polecam 2:48, Roj popisuję się przed koleżanką na prawym jak mu zawieszenie wybiera w każdych warunkach.

ładny przejazd, ale żonkę to mi trochę przestraszyłeś.

was79 - Pon 09 Lip, 2012

droozda napisał/a:
Cytat:
Polecam 2:48, Roj popisuję się przed koleżanką na prawym jak mu zawieszenie wybiera w każdych warunkach.

ładny przejazd, ale żonkę to mi trochę przestraszyłeś.

Próbował na tzw. rajdowca, ciekawe czy mu się udao

EmerytRs2 - Śro 11 Lip, 2012

was79 napisał/a:

bez klatki się nie liczy :rotfl:
aha małe sprostowanie co do mojego czasu, na zimnym slicku w stanie wczesny jan, zrobiłem później 3:21xx :P -mierzone i-phonem

buni - Śro 11 Lip, 2012

jak jest film lub przejazd z instruktorem to moge wpisac taki czas :faja:
roj - Śro 11 Lip, 2012

ten 3:23 co ja podałem Emeryta faktycznie był z dwoma niefajnymi przeszkodami na trasie, które trzeba było omijać (pachoł w łuku w prawo przed oponą (pierwszy pas lotniska) i opona na wyjściu z szykany.
ja głosuję za uznaniem 3:21 (póki nie jest poniżej 3:19:7 to śmiało :D ).
Mi Droozda zmierzył idąc od startu do mety po pasie (nie, nie po trasie za moim samochodem :faja: ) 3:18:x ale to czas dla mnie bo jechałem sam więc nikomu nie udowodnię, że było czysto ale satysfakcje mam :faja:

buni - Śro 11 Lip, 2012

bedzie profi pomiar next time i lotus na pelnym sliku ;D
pum - Śro 11 Lip, 2012

a kiedy jest next time?
buni - Śro 11 Lip, 2012

04.08 i 15.08
rasta - Czw 12 Lip, 2012

Będę ;D
droozda - Czw 12 Lip, 2012

roj napisał/a:

Mi Droozda zmierzył idąc od startu do mety po pasie (nie, nie po trasie za moim samochodem :faja: ) 3:18:x

Oczywiście potwierdzam że to był czas przejazdu od startu do mety :) , co było po drodze nie wiem.
A jak tam Roj Twoje czasy mierzone gps-em? zdały egzamin?

EmerytRs2 - Sob 14 Lip, 2012

buni napisał/a:

bardzo dobrze :] , jako pełen slick rozumiem 4 razy slick na kołach, a nie tylko na przednich ;D .

nie ma co się spinać o czasy jedna sekunda w ta czy tamtą, dla mnie ważniejsze, żeby sieknąć następnym razem ze 20 kółek tak jak w czerwcu :faja: .
Myślę, że przydałoby się uprawnić start, lub żeby kierowcy sami miedzy sobą przepuszczali się minimalnie kolejnością, bo z tego co zauważyłem, niektórzy bardzo długo czekali na starcie, zamiast płynnie ruszać :P

M - Sob 14 Lip, 2012

buni napisał/a:

Buni napisz coś więcej o pomiarze jaki będzie :)
BTW jak zawsze jestem przeciwnikiem mierzenia ze stopera przez instruktora - powód jest prosty, doważenie średnio 80kg samochodu faworyzuje najmocniejsze samochody.

buni - Sob 14 Lip, 2012

bedziemy testowac TAG'a
Kamill - Sob 14 Lip, 2012

EmerytRs2 napisał/a:
buni napisał/a:

bardzo dobrze :] , jako pełen slick rozumiem 4 razy slick na kołach, a nie tylko na przednich ;D .

nie ma co się spinać o czasy jedna sekunda w ta czy tamtą, dla mnie ważniejsze, żeby sieknąć następnym razem ze 20 kółek tak jak w czerwcu :faja: .
Myślę, że przydałoby się uprawnić start, lub żeby kierowcy sami miedzy sobą przepuszczali się minimalnie kolejnością, bo z tego co zauważyłem, niektórzy bardzo długo czekali na starcie, zamiast płynnie ruszać :P

20 kółek to sie jedzie jak sie fura jebie, powinieneś machnąć 30 na luzie jak nie bedziesz zmieniał kół pół dnia :>
M napisał/a:

BTW jak zawsze jestem przeciwnikiem mierzenia ze stopera przez instruktora - powód jest prosty, doważenie średnio 80kg samochodu faworyzuje najmocniejsze samochody.

Np jakie? evo 400KM ? i tak jest poza zasięgiem, większość osób z hh przyjeżdża na ułeż furami w okolicach 160-190KM.