To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Kulturka - [B] Amerykańskie burgery i sztejki po polsku - Barnburger

Anonymous - Nie 21 Lip, 2013

Bad-i napisał/a:
Czytajac Wasze komentarze, skusilem sie na Warburgera.

Na razie zamowilem i jest wkurw numero uno. Czas oczekiwania 30 minut

:wall:

To dziwne. W przeciwienstwie do BurgerBar'u gdzie czekalem 45 minut na jedzenie, mimo ze nie bylo kolejki, w Warburgerze czekalem max 15 minut.

Bad-i - Nie 21 Lip, 2013

Teraz tez nie ma kolejki a juz jest 40 minut.

DRAMAT

Kamill - Nie 21 Lip, 2013

Ktoś chętny na branburgera za 40 min. Będę ja z Gosia.
PiTT - Nie 21 Lip, 2013

no to zdecydowanie za dlugo... sprobuj tego z Wilanowa... taste burger, bardzo fajny ;)
Miniac - Nie 21 Lip, 2013

PiTT napisał/a:
no to zdecydowanie za dlugo... sprobuj tego z Wilanowa... taste burger, bardzo fajny ;)

Chwilę temu tam byłem. Wszedłem i ... wyszedłem. Może kiedyś się skuszę :)

btw. Pizzeria 'po drugiej stronie parkingu' nazywa się Milanova i oferuje bardzo dobrą pizzę i jeszcze lepszą/przyjemniejszą obsługę - warto!

Anonymous - Nie 21 Lip, 2013

Miniac napisał/a:
Chwilę temu tam byłem. Wszedłem i ... wyszedłem.

Dlaczego?

Kamill napisał/a:

Miło było się spotkać :) nie wiem czy to tylko moje odczucie ale dzisiaj hambuksy były suche i jakieś nie takie jak powinny :(

Miniac - Nie 21 Lip, 2013

AleX napisał/a:
Miniac napisał/a:

Dlaczego?

Było mega duszno, gorąco i coś mocno 'federaliło' xD A jedzenie na leżakach przed lokalem mi 'nie leżało' :>

Kamill - Nie 21 Lip, 2013

AleX napisał/a:
Miniac napisał/a:

Dlaczego?

Kamill napisał/a:

Miło było się spotkać :) nie wiem czy to tylko moje odczucie ale dzisiaj hambuksy były suche i jakieś nie takie jak powinny :(

Ja również dziękuje za szybko odzew.
Tak mi sie wydaje że był lekko suchy, natomiast jeszcze miałem jakiś sos lub twarożek i rukole, ale u was to sosy zniknęły szybciej niż hamburger.
Teraz maja jakieś grubsze bułki, takie połyskujące z wierzchu jak jagodzianki domowej roboty. Plus taki ze chyba mniej się rozpadają.

Miniac napisał/a:
AleX napisał/a:
Miniac napisał/a:

Dlaczego?

Było mega duszno, gorąco i coś mocno 'federaliło' xD A jedzenie na leżakach przed lokalem mi 'nie leżało' :>

Nie bardzo kumam szału na te leżaki, ani się położyć bo wtedy nie można pic ani jeść, ani normalnie siąść.

Qukie - Nie 21 Lip, 2013

Ja wczoraj testowałem Soul Food Bus, podwójne mięso w ciemnej bułce trochę warzyw i sosik za 17plnófff.

Warzyw w tym mało, sosu chyba dostałem jeszcze mniej i pomimo podwójnej dawki mięsa, wróciłem do domu i musiałem coś zjeść :D jakieś 6,5 w 10 stopniowej skali.

Michał - Nie 21 Lip, 2013

burger kitchen dzisiaj

https://www.facebook.com/BurgerKitchenPL

- jalapeniooooooo x1
- classy burger x1
- shake bananowy
- woda z arubzem ( o_O )
82 zeta
dziękuje - jestem biedakiem, jade na kebsa. Poyebało juz totalnie z cenami.
82 zeta za 2 kanapki - cytując Jacusia Czajkę - ZESRAŁEM SIĘ.

kamil - Pon 22 Lip, 2013

heheheh, też mnie to zastanawia kiedy ludzie zaczną mieć wyjebane na ceny kanapek, których ceny równają się żarciu w restauracji :)
PiTT - Pon 22 Lip, 2013

... wiecie co... ja ostatnio identyczne przemyślenia miałem... te ceny są po prostu koorwa niesamowite
dawno nie byłem też w kinie i nieco się zdziwiłem że bilet w weekend kosztuje 35 ziko... wg mnie dużo za dużo...
we łbach się popi@rdoliło niektórym jeśli chodzi o windowanie cen szczególnie za produkty spożywcze
ale fajnie że jest teraz "szał" na burgiery i każdy kto otwiera knajpe musi smażyć krowę... dzięki temu może będzie większa konkurencja i ceny zaczną spadać

M - Pon 22 Lip, 2013

Ceny w kinach są kosmiczne, dla kontrastu w czwartek i wtorek np w kinie wisla bilet kosztuje 16PLN i nie ma bydła.
PiTT - Pon 22 Lip, 2013

zaczynam doceniać darmowe zaproszenia do kina na które nie chciało mi się ostatnio chodzić :D
2 bilety i 70 ziko poszło... za tyle to można kupić już butle jacka :D
fajne są środy z orange gdzie masz 2 bilety w cenie 1

anjas - Pon 22 Lip, 2013

karwa, poszliśmy w weekend na jakąś bajkę z córką. 82 zeta za bilety + popcorn, sropcorn i inne pierdoły i karwa za 150 zeta poszło się kochać.
Ceny w kinach to masakra.
Będę chodził tylko na poranki bo są po dychaczu a jak grają akurat Barbie to można się nawet wzruszyć :)