To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Kulturka - [M] Teledyski

martin.h - Śro 04 Lis, 2009

Pewnie znowu mnie z.j.e.b.i.e.c.i.e, że gówno. Trudno. Mnie się podoba muza jak i wykonanie samego teledysku. Dziękuję i zapraszam do oglądania.

Anteny "Ogol się" HD

Anonymous - Śro 04 Lis, 2009

Ale gówno :wall:

Anonymous - Śro 04 Lis, 2009

Sorry Martin , ale z tym na serio pojechałeś po bandzie , ani tekstu a ni melodii ;/
KonradMK - Czw 05 Lis, 2009

ok poprawię trochę humor i podniosę poziom, oto moje odkrycie sprzed 2 lat, MC Vspyshkin (60 lat, ostry dziadek prosto z Moskwy)

trochę wcześnie na świąteczne klimaty, ale co tam, będziecie mieli czas na ściągnięcie z torrenta i nagranie płyty na wigilię

Maciusiowy - Czw 05 Lis, 2009

grifin010 napisał/a:
Sorry Martin , ale z tym na serio pojechałeś po bandzie , ani tekstu a ni melodii

kaka demona fajniejsza ;D

pP - Czw 05 Lis, 2009

Citizen Cope - Let The Drummer Kick

pP - Czw 05 Lis, 2009

Hi - Psapp

martin.h - Czw 05 Lis, 2009

Moje dzisiejsze odkrycie. Rewelacyjna płyta. Polecam, choćby tylko z uwagi na Scarlett.

Pete Yorn and Scarlett Johansson - "Relator"

Michał - Czw 05 Lis, 2009

martin.h - Czw 05 Lis, 2009

Klasyka :faja:
Maciusiowy - Sob 07 Lis, 2009

Jay-Z - D.O.A.

martin.h - Sob 07 Lis, 2009

Maciusiowy napisał/a:
Jay-Z - D.O.A.

Nie przepadam za taką muzyką, ale Jay-Z robi obecnie chyba najlepszy hip-hop na Świecie.
Fajna funkowa gitara i perkusja.

k-mart - Sob 07 Lis, 2009

Jay-Z zna sie na muzyce i produkuje w huy duzo, ale on juz nie robi hiphop'u tylko muzyke pop, tak samo jak cala podobna reszta typu Timbaland, TI, itd.

tak brzmi hiphop, tak ze znanych:

k-mart napisał/a:
Jay-Z zna sie na muzyce i produkuje w huy duzo, ale on juz nie robi hiphop'u tylko muzyke pop, tak samo jak cala podobna reszta typu Timbaland, TI, itd.

tak brzmi hiphop, tak ze znanych:

Wiem.

Ja po prostu nie przepadam za typowym hip-hopem, lubię jak ktoś miesza style, łączy rap z funkiem, soulem, jazzem czy rockiem.

Nowa pasja, stary funko-soulo-rock:

Funkadelic - Super Stupid