martin.h - Śro 04 Lis, 2009 Pewnie znowu mnie z.j.e.b.i.e.c.i.e, że gówno. Trudno. Mnie się podoba muza jak i wykonanie samego teledysku. Dziękuję i zapraszam do oglądania.
Anteny "Ogol się" HD
Anonymous - Śro 04 Lis, 2009
Ale gówno Anonymous - Śro 04 Lis, 2009 Sorry Martin , ale z tym na serio pojechałeś po bandzie , ani tekstu a ni melodii KonradMK - Czw 05 Lis, 2009 ok poprawię trochę humor i podniosę poziom, oto moje odkrycie sprzed 2 lat, MC Vspyshkin (60 lat, ostry dziadek prosto z Moskwy)
trochę wcześnie na świąteczne klimaty, ale co tam, będziecie mieli czas na ściągnięcie z torrenta i nagranie płyty na wigilięMaciusiowy - Czw 05 Lis, 2009
grifin010 napisał/a:
Sorry Martin , ale z tym na serio pojechałeś po bandzie , ani tekstu a ni melodii
kaka demona fajniejsza pP - Czw 05 Lis, 2009 Citizen Cope - Let The Drummer Kick
pP - Czw 05 Lis, 2009 Hi - Psapp
martin.h - Czw 05 Lis, 2009 Moje dzisiejsze odkrycie. Rewelacyjna płyta. Polecam, choćby tylko z uwagi na Scarlett.
Pete Yorn and Scarlett Johansson - "Relator"
Michał - Czw 05 Lis, 2009 martin.h - Czw 05 Lis, 2009 Klasyka Maciusiowy - Sob 07 Lis, 2009 Jay-Z - D.O.A.
martin.h - Sob 07 Lis, 2009
Maciusiowy napisał/a:
Jay-Z - D.O.A.
Nie przepadam za taką muzyką, ale Jay-Z robi obecnie chyba najlepszy hip-hop na Świecie.
Fajna funkowa gitara i perkusja.k-mart - Sob 07 Lis, 2009 Jay-Z zna sie na muzyce i produkuje w huy duzo, ale on juz nie robi hiphop'u tylko muzyke pop, tak samo jak cala podobna reszta typu Timbaland, TI, itd.
tak brzmi hiphop, tak ze znanych:
martin.h - Sob 07 Lis, 2009
k-mart napisał/a:
Jay-Z zna sie na muzyce i produkuje w huy duzo, ale on juz nie robi hiphop'u tylko muzyke pop, tak samo jak cala podobna reszta typu Timbaland, TI, itd.
tak brzmi hiphop, tak ze znanych:
Wiem.
Ja po prostu nie przepadam za typowym hip-hopem, lubię jak ktoś miesza style, łączy rap z funkiem, soulem, jazzem czy rockiem.martin.h - Sob 07 Lis, 2009 Nowa pasja, stary funko-soulo-rock: