Ma ktoś numer do Sumy? Jacku, dnia Kreta nie ma, ale może byś mi wysłał PW. Bo nie wiem czym mam jeździć po bułki
Jeszcze se drygne do barana...
kurde, nie mam w telefonie.. dzwoniłem kiedyś do Piotrka Barana i od niego miałem.
Pogadaj z jednym i drugim, na pewno coś doradzą sensownego.
Jak miałem jakiś kryzys to rozmowa z Baranem zawsze pomagała rundi - Pią 25 Lis, 2011 Na Prząśniczce w Łodzi Kamilowi zmieliło nowe krótkie przełożenie.Bad-i - Pią 25 Lis, 2011 słyszałem ze sam Loeb chciał sie do nas zalogować - niestety po przeczytaniu komentarzy Marka23 uznał ze nie chce dostać zyebki GeKo - Pią 25 Lis, 2011
rundi napisał/a:
Na Prząśniczce w Łodzi Kamilowi zmieliło nowe krótkie przełożenie.
Tak, ale właśnie nie wyniku jazdy bez sprzęgła.Jacek - Sob 26 Lis, 2011 a po bułki to polecam rower Marek23 - Sob 26 Lis, 2011 Naprawiam Reno i bede liczył... Najważniejsze to sobie pojeździć po sniegu. Fajnie by było pojechać Świdnicki na relaksie, bo Mazowiecki jakoś mi się tak nie widzi.
Edit: A kłowki mozna kupic uzywane? Jaka jest przewaga kłówki nad krótka skrzynią ze szperą. I pomijam tu mozliwość wbijania biegów bez sprzęgła.rundi - Sob 26 Lis, 2011
Marek23 napisał/a:
Naprawiam Reno i bede liczył... Najważniejsze to sobie pojeździć po sniegu. Fajnie by było pojechać Świdnicki na relaksie, bo Mazowiecki jakoś mi się tak nie widzi.
Edit: A kłowki mozna kupic uzywane? Jaka jest przewaga kłówki nad krótka skrzynią ze szperą. I pomijam tu mozliwość wbijania biegów bez sprzęgła.
Jeśli kupisz używaną to i tak licz się z przeglądem i remontem jeśli chcesz być jej pewny. A przewaga w przypadku Clio to niezawodność i wytrzymałość.wasq - Sob 26 Lis, 2011
rundi napisał/a:
Marek23 napisał/a:
Naprawiam Reno i bede liczył... Najważniejsze to sobie pojeździć po sniegu. Fajnie by było pojechać Świdnicki na relaksie, bo Mazowiecki jakoś mi się tak nie widzi.
Edit: A kłowki mozna kupic uzywane? Jaka jest przewaga kłówki nad krótka skrzynią ze szperą. I pomijam tu mozliwość wbijania biegów bez sprzęgła.
Jeśli kupisz używaną to i tak licz się z przeglądem i remontem jeśli chcesz być jej pewny. A przewaga w przypadku Clio to niezawodność i wytrzymałość.
nie wiem jaka skrzynie ma teraz Radek Pogan ale jak mial sadeva z renaultsport gdy zadzwonil do mnie z lista paru "drobnych" (w tym jedna polos) czesci do przegladu skrzyni przed sezonem to kwota nie byla mala
powiem Ci Marek ze za cene tych pierdolek szperunek bys juz mial rundi - Nie 27 Lis, 2011
wasq napisał/a:
rundi napisał/a:
Marek23 napisał/a:
Jeśli kupisz używaną to i tak licz się z przeglądem i remontem jeśli chcesz być jej pewny. A przewaga w przypadku Clio to niezawodność i wytrzymałość.
nie wiem jaka skrzynie ma teraz Radek Pogan ale jak mial sadeva z renaultsport gdy zadzwonil do mnie z lista paru "drobnych" (w tym jedna polos) czesci do przegladu skrzyni przed sezonem to kwota nie byla mala
powiem Ci Marek ze za cene tych popsuty szperunek bys juz mial
Dalej ma Sadeva. Przygotowanie kosztowało przed sezonem parę złotówek ale w ciągu całego sezonu była bezawaryjna mimo dość brutalnego traktowania rallyfilip - Nie 27 Lis, 2011
Marek23 napisał/a:
Ja gdybym miał mniejszy niż większy budżet to nie decydowałbym się na kłówkę.
Przede wszystkim dlatego, że nie daje ona 100% pewności bezawaryjności. Nie chciałbym doprowadzić do sytuacji, kiedy w wyniku pecha kłowka leży w garażu bo nie mam na drogi serwis a w aucie siedzi seria.Marek23 - Nie 27 Lis, 2011 Dalsza dyskusja na temat clio,itd w moim temacie w Pimp my ride...CHRZANEK - Pią 09 Gru, 2011 Sezon 2011 za nami - zatem temat odklejam.