Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
was79 - Pią 10 Sty, 2014 X1 to możesz bułki przywieź, a nie 2 dzieciaków.
Dupowóz i emocje hmmm, tak jeżeli jest to np. rs4 albo rs6.
W innym przypadku lepiej kupić 2 auto, bo z reguły trudno o taki kompromis.Gaydek - Pią 10 Sty, 2014 qbus - Pią 10 Sty, 2014 Panowie mam Avensisa w combi do sprzedania, 2007 rok, po lifcie... 2.2 d-cat 177 KM, najbogatsza wersja wyposazenia, u nas od chyba 4 lat, totalnie bezawaryjny, motor nie bierze oleju, aktualnie po wymianie hamulcy przód-tył. Moze komus?
Ew. zamienie na cos tanszego do 20 tys z doplata ze strony klienta anjas - Pią 10 Sty, 2014 ile na gotowo taki avensis?Walle - Pią 10 Sty, 2014 Piotrek, nie bierz auta, któe Ci się nie podoba, bo zaraz będziesz żałował. Czekaj na RS-a. Racja - bardzo fajne auto, znaczek Skody w ogóle nie przeszkadza.dzik - Pią 10 Sty, 2014
szymlorek napisał/a:
Insignia nie jest w sumie aż takim złym autem
Tylko ciężkim i para idzie w gwizdek. 180KM i 8.9s do setki?
szymlorek napisał/a:
Odłóż temat wymiany w czasie i kup coś co od razu jest w M-paku , S-line czy RSie w wypadku skody.
Albo r-line dzik - Pią 10 Sty, 2014
PiTT napisał/a:
po prostu pasek w serii wyglada zle, trzeba by zrobic cos z kolami... i koorwa znowy by sie zaczelo
R-line plus koło 18 i biały mat perłowy. Widziałem coś takiego, mjut. Sam dlateg omyślałem o folii do siebie, ale 6kPLN na świecidełka nie wydam, wole jakiś karabin.Janusz - Pią 10 Sty, 2014 jaki karabin mogę mieć za 6kpln ??dzik - Pią 10 Sty, 2014 Dorzucasz 2kPLN i masz to co kupiłem, jest świetny:
M - Pią 10 Sty, 2014 Strzelałem z takiego w counter strike, potwierdzam Janusz - Pią 10 Sty, 2014 ehh, widziałbym taki na trytytach do klatki podpięty kamil - Pią 10 Sty, 2014 Dziku, a mogłeś kupić H&K MR308 ehhh. Chyba oficjalnie 416 nie mógłbyś nabyć ?dzik - Pią 10 Sty, 2014 MR308 bez problemu. 416 niebawem jak dobrze pójdzie:)
Janusz napisał/a:
ehh, widziałbym taki na trytytach do klatki podpięty
Nie działa, nawet straż graniczna na cle stwierdziła "aa, to taki na plastikowe kulki"Anonymous - Pią 10 Sty, 2014
dzik napisał/a:
Dorzucasz 2kPLN i masz to co kupiłem, jest świetny:
Obrazek
Jakim cudem kupiłeś taka giwere ,można mieć coś takiego ?PiTT - Pią 10 Sty, 2014 karwa, rozmawialem z Mickiem, ma w robocie 30 szt. takich paskow i mega zachwalal,
sam takiego sluzbowego ma tez w dsg i jest zadowolony
precyzja prowadzenia i bezawaryjnosc to jego zalety
a moze kurde sie skusze jak zobacze na jakis bbs'ach i glebunku