To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

Anonymous - Śro 07 Mar, 2012

faldzip napisał/a:
Czy sprzedac jak stoi i cieszyc sie kasa?

heheh , zawsze można się zamienić :faja:

Jacek - Śro 07 Mar, 2012

:lol2:
faldzip - Śro 07 Mar, 2012

Bart napisał/a:
i tak i nie. Nie ma dobrej odpowiedzi na to pytanie.

a moglbys rozwinac za i przeciw? ;)

faldzip - Śro 07 Mar, 2012

Czesio napisał/a:
faldzip napisał/a:
Czy sprzedac jak stoi i cieszyc sie kasa?

heheh , zawsze można się zamienić :faja:

na to czekalem :rotfl:
ale odpowiedz brzmi: nie.
:]

Bart - Śro 07 Mar, 2012

1. wystawiasz za małą kasę z uszkodzeniami - potencjalny chętni wybrzydzają, bo szukają perełki za półdarmo, sprzedaż idzie kiepsko
2. robisz z clio perełkę, cena rośnie - potencjalni chętni wybrzydzają bo chcą samochód za półdarmo, sprzedaż idzie kiepsko

scenariusz alternatywny:
1. wystawiasz za małą kasę z uszkodzeniami - sprzedaje się w 3 dni bo ktoś widzi w tym dobrą okazję
2. robisz z clio perełkę, cena rośnie - samochód sprzedaje się w 3 dni bo ktoś szuka zadbanego, ładnego egzemplarza i jest gotów za to trochę więcej zapłacić

Mucha - Śro 07 Mar, 2012

Bart napisał/a:
1. wystawiasz za małą kasę z uszkodzeniami - potencjalny chętni wybrzydzają, bo szukają perełki za półdarmo, sprzedaż idzie kiepsko
2. robisz z clio perełkę, cena rośnie - potencjalni chętni wybrzydzają bo chcą samochód za półdarmo, sprzedaż idzie kiepsko

scenariusz alternatywny:
1. wystawiasz za małą kasę z uszkodzeniami - sprzedaje się w 3 dni bo ktoś widzi w tym dobrą okazję
2. robisz z clio perełkę, cena rośnie - samochód sprzedaje się w 3 dni bo ktoś szuka zadbanego, ładnego egzemplarza i jest gotów za to trochę więcej zapłacić

plus 1 lub 2 :)

M - Śro 07 Mar, 2012

Coś dla Barta (ostatnio nie był miły ale co tam niech ma)
Kwietniowy top gear i ciekawa wkładka :)

photo by maciek.m.honda, on Flickr

Bart - Śro 07 Mar, 2012

:*
was79 - Śro 07 Mar, 2012

kurde, ale ze mnie parówa i kupiłem inne, a teraz takie fajne auto wychodzi. Wszyscy uśmiechnięci i zadowoleni (fakt fagas trochę wyłysiał, a jej przez ałto nie starczyło na botoks):

oo a jego stara ma nawet kolor paznokci, jak Anjas na jachcie

no name - Śro 07 Mar, 2012

Czy to nie te kartony zabiły pewną Hankę ?

o_O

mi - Śro 07 Mar, 2012

srajcie sobie srajcie w swoich pozerskich samochodzikach, ja się tą Dacią jaram.
Dziękuję, koniec przekazu.

Walle - Śro 07 Mar, 2012

faldzip napisał/a:
Taka sprawe mam:

Clio II ph3 z 2003r. silnik 1.2. 16V, 3d, 120tys. km, wymiana rozrzadu 10tys temu, tylne amorki prawie nowe, niedawny tritment hamulcow (tarcze, klocki) i jakies inne popsuty (oleje itp) - ogolnie mechanicznie wszystko cacy. W srodku jeden fotel przerwane poszycie na boku (zacerowane domowym sposobem) i wypalone 2 dziurki w kanapie, lekko odstajacy boczek drzwi pasazera, delikatnie przytarty tylny prawy blotnik.

Czy oplacaloby sie przed sprzedaza (w renault wycenili na ok. 7k) zainwestowac np. we wnetrze (np. kupic fotel a wymienic moge sam pewnie), czy lakiernika? Czy sprzedac jak stoi i cieszyc sie kasa? :>

dawaj foty i więcej info. Szukam auta dla teściowej w tym budżecie około :faja:

was79 - Śro 07 Mar, 2012

mi napisał/a:
srajcie sobie srajcie w swoich pozerskich samochodzikach, ja się tą Dacią jaram.
Dziękuję, koniec przekazu.

Jeździłem sandero, ekipa teścia montowała linie montażową w Rumuni i coś niecoś opowiadali :> , koleżance w dusterze poszedł olej ze skrzyni w aso (fakt szybko umyli kafelki) - jestem na nie :]

Anonymous - Śro 07 Mar, 2012

kamil - Śro 07 Mar, 2012

a ja widziałem jak w ASO BMW ulał się płyn hamulcowy z nowej x5 - Tez powinienem być na "nie"...

A tak na marginesie to ten Duster to naprawdę spoko fura biorąc pod uwagę kasa vs to co dostajemy. Zresztą sprzedaje się jak ciepłe bułeczki. Samochód nie do kupienia od ręki :)

Na Skodę w latach 90 też większość "psy wieszała" A teraz najlepiej sprzedająca się marka na wielu rynkach.