Anonymous - Czw 08 Mar, 2012 miasto +/-24 trasa 15-17 gazu Qukie - Czw 08 Mar, 2012
Mucha napisał/a:
Ford Thunderbird 3,8 V6
Ja - 17-20
Ogół - jeb*e mnie to
Wcześniej Civic 1,6 16V VTEC SOHC
Mucha - 10l
Oleju - drugie tyle
Mucha - Pią 09 Mar, 2012
mi napisał/a:
Mucha napisał/a:
Ford Thunderbird 3,8 V6
Ja - 17-20
Ogół - jeb*e mnie to
No widzisz - niektórzy nie mogą sobie na to pozwolić, nie każdy sra kasą, nie każdego stać na rozbijanie się amerykańskim v8.
Po pierwsze V6. po 2.: Nie sram kasa Jezdze Oplem Omega 2,0 8V w Podtlenku Gazotu (25-27 zł na 100km) - a tak BTW napisał mi co "rozbija się" czterema furami
Ford jest weekendowym wozidłem.
Qukie napisał/a:
Mucha napisał/a:
Ford Thunderbird 3,8 V6
Ja - 17-20
Ogół - jeb*e mnie to
Wcześniej Civic 1,6 16V VTEC SOHC
Mucha - 10l
Oleju - drugie tyle
Oj wypraszam sobie - było jakieś 5 litrów na 3k km delikatnie zasysał olej i lekko dymił M - Pią 09 Mar, 2012 Ciekawostka... cała olimpiada w Londynie będzie na żywo puszczona w net za free
Po pierwsze V6. po 2.: Nie sram kasa Jezdze Oplem Omega 2,0 8V w Podtlenku Gazotu
Fakt, V6, sorry. W każdym razie ja już wyrosłem z trzymania w garażu samochodu, na jeżdżenie którym nie do końca mnie stać, w związku z czym
Mucha napisał/a:
napisał mi co "rozbija się" czterema furami
w tej chwili mam tylko 2 samochody + moto! Yeah! Od lat nie miałem tak małego parku maszyn! Poważnie jestem zdania, że to jest dobra opcja.M - Pią 09 Mar, 2012 <iframe width="640" height="360" src="http://www.youtube.com/embed/WltwZG5BduM?feature=player_embedded" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>Mucha - Pią 09 Mar, 2012 Delikatna dziurka
To na pewno zareklamuje ten filmik w tej części wszechświata
Identyczna była na hynka koło wiaduktu z krakowską, postawili przed nią lanosa strazy miejskiej na kogutach, więc było w miarę bezpiecznie.
Sam wpadłem w coś takiego na pradze, na samym skrzyżowaniu w prawo w martwym punkcie pod prawym przednim kołem sie schowała, az podłoga przyszorowałem porządnie.Bart - Pią 09 Mar, 2012 W dzień jest jeszcze szansa, że się taką dziurę wypatrzy, ale w nocy jest całkiem kiepsko.M - Pią 09 Mar, 2012
Bart napisał/a:
W dzień jest jeszcze szansa, że się taką dziurę wypatrzy, ale w nocy jest całkiem kiepsko.
Jak szybko jedziesz to nie zdążysz wpaść Janusz - Pią 09 Mar, 2012
M napisał/a:
Jak szybko jedziesz to nie zdążysz wpaść
gówno prawda !! fakt.. jak pojedziesz wolno to wpadniesz głębiej i przytrzesz podłoga, ale jak będziesz zadupiał, to fakt koło tak głęboko nie wpadnie, ale wystarczająco żebyś felgę zbierał o okolicy..... o ile nie całe koło z zawiasem...M - Pią 09 Mar, 2012
Janusz napisał/a:
M napisał/a:
Jak szybko jedziesz to nie zdążysz wpaść
gówno prawda !! fakt.. jak pojedziesz wolno to wpadniesz głębiej i przytrzesz podłoga, ale jak będziesz zadupiał, to fakt koło tak głęboko nie wpadnie, ale wystarczająco żebyś felgę zbierał o okolicy..... o ile nie całe koło z zawiasem...
Jeśli profil dziury jest jak na filmie czyli
----\ /----- to koło spadnia na wzoszocy się próg i jest szansa że nic wielkiego się nie stanie Janusz - Pią 09 Mar, 2012
M napisał/a:
Jeśli profil dziury jest jak na filmie czyli
----\ /----- to koło spadnia na wzoszocy się próg i jest szansa że nic wielkiego się nie stanie
ale felgę skrzywi, ja już kilka felg załatwiłem i wszystkie jak swoje jechałem przy wolnej jeździe nie raz mocniej dupło i nic się nie stało, a przy szybkiej tylko dupło i felga w strzępach was79 - Pią 09 Mar, 2012 wywiad z gwiazda mma, ufc, k1, wba, wbc, abs i mg.
Jednym słowem w kwietniu znów będzie wesoło http://sport.wp.pl/kat,60...1e0f7&_ticrsn=5no name - Pią 09 Mar, 2012 Nie chcę mi się czytać to co pisze ten łoś