Anonymous - Pią 09 Mar, 2012 Jak widzę jego "groźną minę" to mi się płakać ze śmiechu chce was79 - Pią 09 Mar, 2012 poważnie, warto przeczytać no name - Pią 09 Mar, 2012 Poczekam aż ktoś streści Anonymous - Pią 09 Mar, 2012
no name napisał/a:
Poczekam aż ktoś streści
bla bla bla trenuje bla bla bla wygrałbym z Saletą bla bla bla jestem najlepszy bla bla bla rozniosę Burneike bla bla bla
chyba tylewas79 - Pią 09 Mar, 2012 zapomniałeś o Piłsudskim
P.S. (boję się, żeby nie został idolem M'a)no name - Pią 09 Mar, 2012
AleX_R53 napisał/a:
bla bla bla trenuje bla bla bla wygrałbym z Saletą bla bla bla jestem najlepszy bla bla bla rozniosę Burneike bla bla bla
Czyli norma anjas - Pią 09 Mar, 2012 obawiam się, że Burneiką może wygrać.kamil - Pią 09 Mar, 2012 no niestety...i urośnie w siłę medialną - pajac jedenanjas - Pią 09 Mar, 2012
kamil napisał/a:
no niestety...i urośnie w siłę medialną - pajac jeden
tego się właśnie obawiam.
Widziałem niedawno filmik, na którym Burneika kopał gościa w klatce i nie wyglądało to dobrze. A ja wiem co mówię, bo mam UFC 3 w domu.Anonymous - Pią 09 Mar, 2012 ale z drugiej strony:
was79 - Pią 09 Mar, 2012 Będzie pewnie jak z pudzianem, 2 minuty i brak możliwości dostarczenia tlenu do tej kupy mięśni M - Pią 09 Mar, 2012 Kolejny przykład telewizja vs rzeczywistość
http://polphone.com/blog/...ajcie-ta-osobe/
na przykładzie słynnego ostatnio kitesurfera czy jak to się nazywa.Anonymous - Pią 09 Mar, 2012
Nie chce psuć Twojego światopoglądu ale TVN przed wczoraj podał taką samą wersje wydarzeń jak te bloger (którego słowo pisane bierzesz za pewnik) M - Pią 09 Mar, 2012