Nie chce psuć Twojego światopoglądu ale TVN przed wczoraj podał taką samą wersje wydarzeń jak te bloger (którego słowo pisane bierzesz za pewnik)
Wiem, oni wiedzą że jestem pisowskim oszołomem i specjalnie dlatego zrobili mi w ten sposób na złość...
Moja dziewczyna pracuje w tej firmie, to co jest na blogu to tylko czubeczek tego co się teraz dzieje. W tej sytuacji kitesurfer zachowuje się strasznie nie fair, gnoi małą firmę której właściciel serio włożył masę serca żeby temu człowiekowi pomóc.B-Rey - Nie 11 Mar, 2012 Ale zabawa!
http://megane.renault.co.uk/uk/#/3d.htmlPirania - Nie 11 Mar, 2012 to dopiero zabawa..
The numbers tell the story: 180PS 1.6-litre EcoBoost, 240Nm of torque, 0-100km/h in
under seven seconds, and top speed of more than 220km/h
jeszcze jak waga będzie jak obecna wersji sport - przypomina redakcja 970kg - to naprawde fajne i szybkie auto będzie
a wygląda jak koszmar swoją drogą GeKo - Pon 12 Mar, 2012 wg mnie tylko ten przód (wlot jest z dupy) reszta mi się podoba, choć z tyłu ładnie by wyglądało z dyfuzorem i siakieś recaro we wnętrzu tez by robilo robotę. Jak zachowają wagę to bedzie mistrz.faldzip - Pon 12 Mar, 2012
Tak, tak, miałeś rację! Ależ Ty jesteś mądry, nie to co my, głupie lemingi...
(nie pamiętam ni w ząb, tym nie mniej przyjmuję za pewnik, ze wiedziałeś o tym na długo przed wyjaśnieniem całej zagadki, zawsze wiesz. Na niezależnej wywiad z tym kolesiem był jeszcze w 2010 roku)no name - Pon 12 Mar, 2012 Najdziwniejsze są komentarze pod artykułem M - Pon 12 Mar, 2012
mi napisał/a:
M napisał/a:
Pamietasz MI?
Tak, tak, miałeś rację! Ależ Ty jesteś mądry, nie to co my, głupie lemingi...
(nie pamiętam ni w ząb, tym nie mniej przyjmuję za pewnik, ze wiedziałeś o tym na długo przed wyjaśnieniem całej zagadki, zawsze wiesz. Na niezależnej wywiad z tym kolesiem był jeszcze w 2010 roku)