Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
lukp - Pią 10 Sty, 2014 Piotrek a mondeo?PiTT - Pią 10 Sty, 2014 nic z forda PiTT - Pią 10 Sty, 2014 rozmawialem z kumplem ktory siedzi w grupie vag
jezdzil octa rs w manualu i twierdzi ze jest to slabe auto w porownaniu do paska...
burzy to moja koncepcje Kamill - Pią 10 Sty, 2014 A czego sie spodziewałeś, przecież auto ma plytę z samochodu o klase niższego, dwa nowa octa ma z tyłu belke, nie wiem czy w rs też, ale zwykła ma.PiTT - Pią 10 Sty, 2014 rs nie ma belki na szczesciekamil - Pią 10 Sty, 2014 ale płayta taka jak w golfie dzik - Pią 10 Sty, 2014 Mnie to nie dziwi, do paska to można superba porównywać a nie octe.
Akurat zestaw superb-octa-pasek testowałem dogłębnie. Największa wadą superba był dla mnie tempomat i brzydota sedana.kamil - Pią 10 Sty, 2014 a co z Accordem ? Czy w tym kraju jest tylko Passat, Superb i Octavia ?PiTT - Pią 10 Sty, 2014 accord w benie mega slabyanjas - Pią 10 Sty, 2014
PiTT napisał/a:
accord w benie mega slaby
to bier w dyszlu.
Accorda w sumie też przeboleję.
A nie chciałbym nam kupić np. Mazdy 6? Nowa mi się całkiem podoba.Kamill - Pią 10 Sty, 2014 Auto nie sprzedawalne, moj sasiad miał półroczną szóstkę. Rok w garazu stała bo miał juz drugą fure i w tym czasie mazdę tylko wrzucał w ogłoszenia i jeździł nią na przeglądy do aso (wymiana oleju po roku - 2tys km przejechane).
Ostatecznie auto odkupił od salon mazdy za 70% wartości.
Miał jednego klienta na samym początku, ale za dużo chciał stargować, w koncu i tak do aso poszedł za 10k mniej niż tamten oferował anjas - Pią 10 Sty, 2014 no dobra, ale w tym przypadku PiTT na już kupca za te 60% ceny zakupu po roku, więc problem ze sprzedażą odpada.kamil - Pią 10 Sty, 2014 Właśnie, dziwne to, ze Mazdy tak cięzko sprzedawalne...niby dobre jakościowo i w ogóle taki "Dobry Japończyk" a ludzie unikają...dzik - Pią 10 Sty, 2014
kamil napisał/a:
a co z Accordem ? Czy w tym kraju jest tylko Passat, Superb i Octavia ?
Ja np chciałem koniecznie tbenzynę od vag'a, wtedy mieli zdecydowanie najlepsze.siema - Pią 10 Sty, 2014 Anjas, wiem że dbasz o auta- weźmy tę Mazdę. Po dwóch latach mi ją pchniesz, a sam odkupisz coś od Pitta