W sobotę zmieniłem. I nie żałuję, zupełnie inna jazda! Cicho, nie szumi, nie huczy!no name - Pon 12 Mar, 2012 Też chyba w tym tygodniu wymienie na rewelacyjne koła rodem z FSO mi - Pon 12 Mar, 2012 ja uprzedziłem wydarzenia i nie zakładałem zimówek. Teraz mam letnika jak znalazł! Młody Papież - Pon 12 Mar, 2012 przewidziałeś to niczym M!Bart - Pon 12 Mar, 2012 nox - Pon 12 Mar, 2012 mi - Pon 12 Mar, 2012 nauczony doświadczeniami bardziej świadomych zacząłem przeglądać niezależną. Są efekty. Jakarti - Pon 12 Mar, 2012 hehehhe,
no ja jeszcze zimowe męcze..
myslicie , ze juz? nie wiem czy jestem godzien na letniawkach juz popylac.Bart - Pon 12 Mar, 2012 już!Jakarti - Pon 12 Mar, 2012 nie będziesz mi mówil co mam robic..kamil - Pon 12 Mar, 2012 poczekaj aż ja zmienię GeKo - Pon 12 Mar, 2012
Maćku sam sie dajesz manipulować (bynajmniej nie bronię ich)
Równie dobrze ten artykuł mógłby wyglądać tak. Maciej M codziennie swoim seicento zmierza do pracy, w weekendy jeździ z rodziną BMW a 3 razy w roku zabiera swoją Hondę na przejażdżkę po torze. Życie toczy sie dalej i szukanie w nim sensacji przez dziennikarzy na sile nie ma sensu.
A sprawe mam nadzieje ze prokuratorua wyjaśni.kubas - Pon 12 Mar, 2012
Cytat:
Maciej M codziennie swoim seicento zmierza do pracy, w weekendy jeździ z rodziną BMW a 3 razy w roku zabiera swoją Hondę na przejażdżkę po torze.
M - Pon 12 Mar, 2012
kubas napisał/a:
Cytat:
Maciej M codziennie swoim seicento zmierza do pracy, w weekendy jeździ z rodziną BMW a 3 razy w roku zabiera swoją Hondę na przejażdżkę po torze.
To aż takie śmieszne jest Kubasie?faldzip - Pon 12 Mar, 2012