Nowoczesny fotoradar przy skrzyżowaniu ul. Sobieskiego i Witosa działa niezwykle skutecznie. Po trzech tygodniach kontroli z wykorzystaniem nowego systemu liczba kierowców łamiących przepisy w tym miejscu spadła o 84%- informują strażnicy miejscy.
znaczy się działa Jacek - Wto 13 Mar, 2012 fajny skrót.
http://www.youtube.com/wa...v=O4HwzRZT77Q#!Anonymous - Wto 13 Mar, 2012 zalosne,taka dresiarska naparzanka,zeby takie bijatyki poogladac nie trzeba placic,wystarczy sie przejsc pod pierwsza lepsza wiejska dyskoteke.Wiekszczosc z tych zawodnikow ma zero pojecia o technice.Zupelnie nie kumam tego MMAGeKo - Wto 13 Mar, 2012 Ładny mi skrót 7minut
ekspert mode enabled M - Wto 13 Mar, 2012 Takie barbarzyństwo dla prostego ludu
Powinno na końcu być FINISH HIM, wyrwanie serca i picie krwiAnonymous - Wto 13 Mar, 2012
M napisał/a:
Takie barbarzyństwo dla prostego ludu
Powinno na końcu być FINISH HIM, wyrwanie serca i picie krwi
+1
to nawet sport nie jest,bo w sporcie musza obowiazywac jakies zasady a tu ich nie ma.mi - Wto 13 Mar, 2012 +1kamil - Wto 13 Mar, 2012 igrzyska dla ludu O co wam chodzi ? Od tysięcy lat leją się, zabijają, wykrwawiają dla uciech tłumu Bart - Wto 13 Mar, 2012
kamil napisał/a:
igrzyska dla ludu O co wam chodzi ? Od tysięcy lat leją się, zabijają, wykrwawiają dla uciech tłumu
z taką nadzieją jadę na Poznań PiTT - Wto 13 Mar, 2012
Nowoczesny fotoradar przy skrzyżowaniu ul. Sobieskiego i Witosa działa niezwykle skutecznie. Po trzech tygodniach kontroli z wykorzystaniem nowego systemu liczba kierowców łamiących przepisy w tym miejscu spadła o 84%- informują strażnicy miejscy.
znaczy się działa
albo dostałem druk do zapłaty za poprzedni mandat, albo właśnie przyszedł Kamilowy mandat za to skrzyżowanie kamil - Wto 13 Mar, 2012 to sprawdź proszę z jaką datą PiTT - Wto 13 Mar, 2012
kamil napisał/a:
to sprawdź proszę z jaką datą
taaarssss - Wto 13 Mar, 2012
Dzisiaj zakończyłem moją przygodę z jazdą hothatch'ami przynajmniej na jakiś czas.
saxo vs barierka.
jechałem sobie ładnie lewym pasem przez zwężkę na równi z jakąs babką w mondeo i pani wpadla na swietny pomysl przyciecia zakretu przez co ja tez zacieśniłem,tył zaczął uciekać założyłem kontre,ale chyba za wolno i poszło w barierki.no name - Wto 13 Mar, 2012 Upsss, wolno to chyba jednak nie było jak się patrzy na zdjęcia arssss - Wto 13 Mar, 2012 no nie mówię,że wolno ,w zakręcie było jakieś 90.