Kamill - Wto 13 Mar, 2012 Szkoda, współczuje.
Opony nie przytrzymały ? Widzę że asfalt równy jak stół, tylko chyba ślisko było. Na jakiej oponie leciałeś letnia/zimowa nowa stara ?
BTW padl_kolejny_rekord_benzyna_jest_najdrozsza_w_historii_polskiego_rynku.htmlarssss - Wto 13 Mar, 2012 z racji tego,ze dzisiaj na robocie jakies debile mi przebili z przodu opony to na szybko zalozylem letnie,a tyl zostal na zimowkach,mialem zmienic jak dojade do domu ( zostalo mi jakies 4km od tego co sie rozwalilem) . za szybko i za ślisko tyle. gdyby nie to,że z przodu były te letnie eagle f1 to wyobracałoby mnie na autostradzie,a tak to chociaz udało mi sie nakierowac mniej wiecej na poboczeBart - Wto 13 Mar, 2012 szkoda samochodu, współczujęmisiek86electro - Wto 13 Mar, 2012 Ty jestes cały?arssss - Wto 13 Mar, 2012 tak . nadgarstek pobolewa i tyle więc jest ok. Bardzo mi szkoda saxo,bo miałem duże plany na ten sezon,a tak to zostaje odkładanie kasy żeby coś na szybko do jeżdżenia kupic.was79 - Wto 13 Mar, 2012 babka spyerdoliła, czy bedzie jej wina?arssss - Wto 13 Mar, 2012 Pojechała w cholere,nawet nie wiem jakie blaty były. Policjant powiedział,że jakbym ją zahaczył to wyszedłbym na tym finansowo lepiej.was79 - Wto 13 Mar, 2012 oszkurde kapa, dobrze, ześ całyarssss - Wto 13 Mar, 2012 policjanci okazali się bardzo spoko,bo na początku straszyli mandatem 1000zł i 12pt a skończyło się na 200zł i 0 pkt.Anonymous - Wto 13 Mar, 2012 dobrze, żeś cały! To się wyklepie!Anonymous - Wto 13 Mar, 2012 Szkoda , lipa jak cholera faldzip - Wto 13 Mar, 2012 Kurka, niezle Cie ta barierka zaatakowala patrzac po zdjeciach
dobrze, ze tylko auto ucierpialo.Niemy - Wto 13 Mar, 2012 szczerze współczuję! wiem jak to jest arssss - Wto 13 Mar, 2012 Dzieki wielkie. Ja juz rozgladam sie za czyms innym saxo rozbieram sprzedaje co sie da i dzialamy dalej:DNiemy - Wto 13 Mar, 2012 dobrze, że przynajmniej tak optymistycznie podchodzisz do tematu