Barejka - Wto 13 Mar, 2012 arssss, czymamy kciuki M - Wto 13 Mar, 2012 Dobrze że jesteś cały kolego, samochód... to tylko samochód.fydi - Wto 13 Mar, 2012 Jakarti - Wto 13 Mar, 2012 bida z nędzo.
nauka taka ze trzeba bylo nie uciekac. karwa a jakis monitoring drogi czy cos takiego?Anonymous - Wto 13 Mar, 2012 Ogólnie to co to za auta som , to nie rwd żeby dupa uciekła masakra widzę ta belka z tyłu PiTT - Wto 13 Mar, 2012 bejco byś ogarno no name - Wto 13 Mar, 2012
Jakarti napisał/a:
nauka taka ze trzeba bylo nie uciekac
Tia, tylko że raczej robi się to instynktownie i niestety
przemyślenia przychodzą później jak jest się już z ręką w nocnikuPiTT - Wto 13 Mar, 2012 tylko jedna osoba może wyjaśnić okoliczności tego wypadku...
kubas - Wto 13 Mar, 2012
Czesio napisał/a:
Ogólnie to co to za auta som , to nie rwd żeby dupa uciekła masakra widzę ta belka z tyłu
dobre auta to som! Gruby stab z tyłu robi robotę!M - Wto 13 Mar, 2012 rwd nie ma nic do uciekajacej dupy chyba ze.jedziemy po lodzie i nacisniemy gaz albo mamy 500koni.GeKo - Wto 13 Mar, 2012
Czesio napisał/a:
Ogólnie to co to za auta som , to nie rwd żeby dupa uciekła masakra widzę ta belka z tyłu
Lekki tył mocne hamowanie skręt i dupcia leci. cały urok właśnie saxo i 106.no name - Wto 13 Mar, 2012
M napisał/a:
rwd nie ma nic do uciekajacej dupy chyba ze.jedziemy po lodzie i nacisniemy gaz albo mamy 500koni.
Znam trochę więcej przypadków gdzie można łatwo wygenerować poźlizg tyłuarssss - Wto 13 Mar, 2012 Po prostu było za szybko jak na takie warunki. Bije się w pierś,bo mogłem zwolnic. Mam nauczkę. I troche mnie to ostudziło,bo chyba przeceniałem swoje umiejętności. Ważne,że nikomu nic nie zrobiłem. Przy takim strzale powinna wyskoczyc poduszka czy nie?Anonymous - Wto 13 Mar, 2012 przykra sprawa,dobrze zes caly,a auto...to tylko autoNiemy - Wto 13 Mar, 2012
arssss napisał/a:
Przy takim strzale powinna wyskoczyc poduszka czy nie?