Przy takim strzale powinna wyskoczyc poduszka czy nie?
1. Pytanie czy w nastoletnim samochodzie w ogóle poduszki zadziałają.
2. Pytanie czy w nastoletnim samochodzie w ogóle poduszki są.
3. Nie uderzyłeś mocno przodem, pytanie jak są czujniki zaprogramowane.
4. Nie ma prostej odpowiedzi na to pytanie
Taki dzwon to, pomijając straty finansowe, zawsze jakieś doświadczenie. Ta bezsilność kiedy już wiesz że wydzwonisz, ten dźwięk blachy tłuczonej o przeszkody, potem wysiadasz z samochodu, oglądasz co z niego zostało i myślisz "o, kurvva" arssss - Wto 13 Mar, 2012 Będę w weekend rozkręcał to zobacze czy wgl siedzi tam poduszka
u mnie było "o kurvva tata mnie zayebie" bo mi dołożył do saxo.Młody Papież - Wto 13 Mar, 2012 wolę jak wysiadam wku.wiony oglądać, a strat nie ma... albo poprostu nie widzę pośród całej reszty Niemy - Wto 13 Mar, 2012 nie ma to jak wysiąść z rozwalonego auta i z przejeżdżającego obok samochodu usłyszeć : "dobrze ci tak chu.ju jeden!"M - Wto 13 Mar, 2012
Niemy napisał/a:
nie ma to jak wysiąść z rozwalonego auta i z przejeżdżającego obok samochodu usłyszeć : "dobrze ci tak chu.ju jeden!"
arssss - Wto 13 Mar, 2012 Mi koleś który mnie mijał bił brawo.M - Wto 13 Mar, 2012 Ludzie to kutasy niestetynox - Wto 13 Mar, 2012
arssss napisał/a:
Mi koleś który mnie mijał bił brawo.
trzeba było rzucić kamieniem ,było by to zachowanie na podobnym poziomie Ryba - Wto 13 Mar, 2012 Angry birds
arssss - Wto 13 Mar, 2012 niestety pod ręką miałem tylko zderzak z saxo:DMucha - Wto 13 Mar, 2012 auć... sorensen arssssBonczek - Wto 13 Mar, 2012 Takie tam pod bramo.
Barejka - Wto 13 Mar, 2012 Bonczek, robisz tam?? kamil - Wto 13 Mar, 2012 co to za samochody ?Anonymous - Wto 13 Mar, 2012 Fajne czarne MINI