na przeciwko chyba masz konkurencje ALTA RACING co? Maciusiowy - Wto 13 Mar, 2012
AleX_R53 napisał/a:
Fajne czarne MINI
+1Janusz - Wto 13 Mar, 2012 przykra sprawa Arsss, ale sie ogarniesz i będzie dobrze z tym uciekaniem tak niestety jest najpierw sie ucieka a potem myśli... tez juz tak kiedys miałem z tym ze straty dużo mniejsze były arssss - Wto 13 Mar, 2012 Janusz, jak dobrze pójdzie to przyłącze się do klubu klijówek jak coś kupie to chrzest u Ciebie i to tak z tydzien non stop upalania;d chcesz dwie r888?PiTT - Wto 13 Mar, 2012 może to jest mega bujda, ale ktoś mi mówił że czarny GTR jest najszybszy...
Janusz - Wto 13 Mar, 2012
arssss napisał/a:
Ciebie i to tak z tydzien non stop upalania;d chcesz dwie r888?
kiedy termin płatności ?? jak odległy to chce
ostatnio wszyscy chca kupic clio Pp, Loko, mój jeden znajomy, i mój brat tez się coś zastanawia Generalnie polecam, co prawda ma napęd nie na ta stronę co trzeba ale w kwesti FWD najlepszy stosunek potencjał/cenaarssss - Wto 13 Mar, 2012 może byc bardzo odległy ,bo i tak najpierw inne rzeczy idą na handel ale za to prawy w klijo
ja myślę też nad takim 328 jak miał rabarbarJanusz - Wto 13 Mar, 2012
arssss napisał/a:
może byc bardzo odległy ,bo i tak najpierw inne rzeczy idą na handel ale za to prawy w klijo
ile my to wtedy płaciliśmy za te gumy ??arssss - Wto 13 Mar, 2012 nie pamiętam. albo 200zł albo 250 poszukam w wiadomościach. moich nie rozpakowałem nawet;/misiek86electro - Wto 13 Mar, 2012
AleX_R53 napisał/a:
Fajne czarne MINI
tez najpierw zwróciłem uwage na honde Anonymous - Wto 13 Mar, 2012 arssss, 328 dobre auto,tylko image ma fujowyJakarti - Wto 13 Mar, 2012 No przeciez nie mowilem powaznie z tym uciekaniem.. geko pewnie ma racyje. Hamulec, gwaltowny skret i tyl ucieka..
ale Bart tez ma racje. ze wypadki ucza
przewaznie.... Walle - Wto 13 Mar, 2012 szukam właśnie auta dla teściowej, jakiegoś klasa B lub Compact do 13.000 pln i wpadła mi w oko ta babka, naprawdę ładna kobieta + fajne buty + profi robota retuszera