zaraz,zaraz przeciez on stał na przystanku autobusowym czyli w miejscu niedozwolonymwas79 - Czw 15 Mar, 2012 Właśnie to samo pomyślałemKamill - Czw 15 Mar, 2012
rabarbar napisał/a:
ja pyerdole
zaraz,zaraz przeciez on stał na przystanku autobusowym czyli w miejscu niedozwolonym
Do końca nie można tego tak rozpatrywać, bo jak zaparkuje sie na zakazie i ktoś się wklei w auto to jest jego wina, a ty dostajesz mandat za złe parkowanie co najwyżej.M - Czw 15 Mar, 2012 Mogła to być wina autobusu...
Policjant musiał bardzo rozsądnie to rozpatrzeć bo w razie smrodu medialnego to on zostanie udupiony.
Tak czy siak no comment - elicie wolno.faldzip - Czw 15 Mar, 2012 na forum subaru typ pisal, ze mial podobna sytuacje - ruszyl z parkingu uszkadzajac za szeroko otwarte drzwi pani stajacej w miejscu, w ktorym w ogole nie powinno jej byc - i byla jego wina, bo przed ruszeniem nalezy sie upewnic, ze nikomu nic nie zrobimy, czy jakos tak. Choc moim zdaniem ten typ, to zlamil ostro, bo nie dosc, ze stali na przystanku, to jeszcze te drzwi otworzyl tak, ze prawie w autobus juz wtedy je wcisnal. Fakt, byl wiatr, ale ja nawet w moim smietnikowym saxo (juz i tak z pogietymi drzwiami) bym sie bardziej postaral, a co dopiero w takim maserati za kupe hajsu.Jacek - Czw 15 Mar, 2012 wiesz, były emocje, Socha na pokładzie i tłusta fura Anonymous - Czw 15 Mar, 2012
Jacek - Czw 15 Mar, 2012 ja jebie ale ohydny saidingKamill - Czw 15 Mar, 2012 Oo hamowałem tam bmw, ale sie nie załapałem na focie. Wogole jednego gt-r widuje dość często zaparkowanego na samochodowej przy jakiejś obskurnej wulkanizacji nox - Czw 15 Mar, 2012
Jacek napisał/a:
ja jebie ale ohydny saiding
no co byl modny .. w latach 90'tych
Myśmy coś takiego ostatnio zerwali w zewnetrznej elewacji w firmie stary tyng wygląda już lepiej niż to cos Kamill - Czw 15 Mar, 2012
nox napisał/a:
Jacek napisał/a:
ja jebie ale ohydny saiding
no co byl modny .. w latach 90'tych
Myśmy coś takiego ostatnio zerwali w zewnetrznej elewacji w firmie stary tyng wygląda już lepiej niż to cos
A jak szybko sie pali mi - Czw 15 Mar, 2012
nox napisał/a:
tyng
Yarko - Czw 15 Mar, 2012 M - Czw 15 Mar, 2012 tyng-tongM - Czw 15 Mar, 2012 Czemu ten tor jest tak pomalowany? Tam każdy może wejść z kubłem farby?