mi - Wto 12 Lut, 2008 ...a wie kubas - Wto 12 Lut, 2008 To granice lewo i prawostronna trzeba policzyc ? Czy skad wyszla + nieskonczonosc ? No bo jakby nie patrzyc ucza od dziecka ze przez zero sie nie dzieli Bart - Wto 12 Lut, 2008 bo granica 1/x^2 jest + nieskończoność.kubas - Wto 12 Lut, 2008 Ok dzieki bart Jak sie policzy granice lewo i prawo stronna to wlasnie tak mi wychodzi Bart - Wto 12 Lut, 2008 spox, man. przekazuję podziękowania tacie, ja tego nie ogarniam zbytnio nox - Śro 13 Lut, 2008 Bart czy my się dziś widzieliśmy ok. 5.30 rano na ul. chorzowskiej ?? na wysokości zjazdu na 1000-lecie przy żyrafie ?? Bart - Śro 13 Lut, 2008 to nie ja, o tej porze spałem we własnym łóżku mi - Czw 14 Lut, 2008 ...tuląc pluszowego krokodylka Schnappi... KonradMK - Czw 14 Lut, 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=Oe3FG4EOgyUAnonymous - Czw 14 Lut, 2008
sharxhunter napisał/a:
marcel, badi, rudello, vlodek, miło było poznać
marcel, okazało się że jesteś zawalisty gość, wielkie dzięki za załatwienie hamowania i za chęć spotkania
spoko dzieciak
a napisze jeszcze jedno WIEM
pzdr88888888888888888Misiek_lbn - Czw 14 Lut, 2008 oskar, jak tam prace na tojką
jakieś foto może Vlodarsky - Pią 15 Lut, 2008 no miło było. Bądź bardziej otwarty na ludzi a napewno będzie ciekawie !
Pozdro Rekinstrick - Nie 17 Lut, 2008 http://www.tutztutz.com/2...-ever-captured/k-mart - Nie 17 Lut, 2008 o kurwa ja pierdole ze tak powiem Anonymous - Pon 18 Lut, 2008 Temat postu: mialo byc w "Polska.. " ale bedze pol zartem pol sza kazdym razem jak wracam do kraju to mam jakies inne.... hm... jak to nazwac... akcje, opcje, jazdy... czy moze potoki mysli....
tym razem jako naczelny partiota pierwszy raz mocno odczulem zniechecenie do wlasnego miasta/kraju. Niby jest ta POLSKA A za ktora nie trzeba sie wstydzic, jakos tam wyglada, mozna ja pokazac za granica, jest europejska od wiekow itd itp. POLSKĄ A jest tez ladna zima, czy nasze piękne lecz krotkie lato, zlota jesien... Tylko ze o jej istnienie wiemy glownie my. Najwiekszym natomiast naszym produktem eksportowym, znanym na calym swiecie jest POLSKA B. Swolocz i szarzyzna. szara sól na szarych drogach. Jakis debil sie awanturuje na nowym terminalu Polski A psujac pierwsze wrazenie normalnosci ktore moga odczuc nowoprzybyli zagraniczni. Juz biegnie do niego wojsko. Polską B jest rowniez 70% naszej pogody. Polska A cierpi na kompleksy i koneksje z Polska B. Najbardziej wyrozniajace sie jednostki Polski B rozsylane sa po calym swiecie. Potem ktos ci pokazuje polonusa na ulicy ze az mu nie wierzysz. W zyciu takiego czegos nie widziales w kraju, ale za granica jest ich pelno. Wyeksportowane rodzynki tworzace nam opinie. Chyba wlasnie zaczalem miec kompleksy narodowe ale pewnie mi przejdzie..
zeby nie bylo, trzeba zbalansowac narzekanie zeby sie nikt nie obrazil: Ameryka jest glupia i pusta, nie ma gdzie zaparkowac. Poludniowa to syf. Afryka ma ejca, Azja smierdzi i nie ma gdzie usiasc, Australia to kraj odrzutkow i wieziennictwa, o ruskach i arabach nie wspominawszy.