Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
anjas - Pią 10 Sty, 2014 deal done!
edit:
Siema, a jak byśmy namówili PiTT'a na wzięcie Superba na wypasie z 4x4 w kombiaku to wchodzisz w to też?Anonymous - Pią 10 Sty, 2014 Ja był bym jakimś X5 no ewentualnie X3 zainteresowany , w Mpaku , wnętrze w Alcantarze , jakieś grube felgi , kolor niebieski , czarny albo kawowy . Silnik obojętnie , ma być duży ! Skrzynia automat , do wyposażenia dorzuc jeszcze navi i elektrycznę regulacje ! anjas - Pią 10 Sty, 2014 elektrycznę regulację koniecznie! siema - Pią 10 Sty, 2014
anjas napisał/a:
Siema, a jak byśmy namówili PiTT'a na wzięcie Superba na wypasie z 4x4 w kombiaku to wchodzisz w to też?
W może by wziął BMW 320d F30 w kombiaku? Byłbym Ci gotów nawet dziś wpłacić zadatek PiTT - Pią 10 Sty, 2014 jest pasek taki sam kolor i opcja 1.4 tsi 160km manulal
chyba lepsza opcja?anjas - Pią 10 Sty, 2014 szczerze to wolałbym tego diesla. Wykupisz dłuższą gwarancję i jakoś damy radę nawet jak coś się będzie sypało.
Nie mam przekonania to tych tsi.kamil - Pią 10 Sty, 2014 1.4 125 miała moja Iwonka. Spoko się tym jeździło a ta 160 wersja musi już fajnie pomykaćPiTT - Pią 10 Sty, 2014 na papierze 8.5 do 100, szalu nie ma, ale lepiej od 140KM diesla ktory ma 10
ogolnie bym nie bral pod uwage manuala, ale na serio ten w pasku jest bardzo dobry i nawet tak jak pisalem przy konfiguracji RS'a bym wszedl w manuala a nie dsgKamill - Pią 10 Sty, 2014
PiTT napisał/a:
na papierze 8.5 do 100, szalu nie ma, ale lepiej od 140KM diesla ktory ma 10
ogolnie bym nie bral pod uwage manuala, ale na serio ten w pasku jest bardzo dobry i nawet tak jak pisalem przy konfiguracji RS'a bym wszedl w manuala a nie dsg
Tzn jak to jest bardzo dobry, sam zmienia biegi ? Nie ? No to poprostu jest, jak to manual.anjas - Pią 10 Sty, 2014
PiTT napisał/a:
ale to tdi zrobisz program i też będzie OK.
Jeśli już pasek to weźmy dieselka.dzik - Pią 10 Sty, 2014
anjas napisał/a:
PiTT napisał/a:
ale to tdi zrobisz program i też będzie OK.
Jeśli już pasek to weźmy dieselka.
W 1.4 po programie 210KM....
Chociaż szkoda że wsadzają 1.4 zamiast 1.8 którego mam. Skoda ma już najnowsze 1.8 180KM.anjas - Pią 10 Sty, 2014 ale diesla będzie nam łatwiej sprzedać po sezonie dopłat dla rolnikówdzik - Pią 10 Sty, 2014 to prawda ale różnica w cenie odsprzedaży później i tak wychodzi dla benzyny lepiej,
teraz do 1.4 tsi dopłata do klekota 140 10tyś, do 170 18tyś. Tego się już później nie odzyska.
Nie wiem jak w 1.4 ale w 1.8 jakbym miał chwilę słabości i byłby po gwarancji to zrobienie 3xxKM nie jest strasznym workim kasy i jeżdzą te samochody sprawnie dalej.PiTT - Pią 10 Sty, 2014 sprzedawca mowil ze to ten sam silnik co w polo gti gdzie jest ok 180KM
musze wlasnie poszukac info ile z tych silnikow mozna bezpiecznie wycisnac
no i z tego co wiem na gwarancji nie mozna tego robic... ale sam sprzedawca powiedzial ze nie sa w stanie sprawdzic czy cos bylo wgrywane, tylko w razie awarii nalezy wgrac seryjny program przed przyjazdem anjas - Pią 10 Sty, 2014
PiTT napisał/a:
tylko w razie awarii nalezy wgrac seryjny program przed przyjazdem