To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń

anjas - Pią 10 Sty, 2014

deal done! :)

edit:

Siema, a jak byśmy namówili PiTT'a na wzięcie Superba na wypasie z 4x4 w kombiaku to wchodzisz w to też?

Anonymous - Pią 10 Sty, 2014

Ja był bym jakimś X5 no ewentualnie X3 zainteresowany , w Mpaku , wnętrze w Alcantarze , jakieś grube felgi , kolor niebieski , czarny albo kawowy . Silnik obojętnie , ma być duży ! Skrzynia automat , do wyposażenia dorzuc jeszcze navi i elektrycznę regulacje ! :)
anjas - Pią 10 Sty, 2014

elektrycznę regulację koniecznie! ;D
siema - Pią 10 Sty, 2014

anjas napisał/a:
Siema, a jak byśmy namówili PiTT'a na wzięcie Superba na wypasie z 4x4 w kombiaku to wchodzisz w to też?

W może by wziął BMW 320d F30 w kombiaku? Byłbym Ci gotów nawet dziś wpłacić zadatek ;D

PiTT - Pią 10 Sty, 2014

jest pasek taki sam kolor i opcja 1.4 tsi 160km manulal
chyba lepsza opcja?

anjas - Pią 10 Sty, 2014

szczerze to wolałbym tego diesla. Wykupisz dłuższą gwarancję i jakoś damy radę nawet jak coś się będzie sypało.
Nie mam przekonania to tych tsi.

kamil - Pią 10 Sty, 2014

1.4 125 miała moja Iwonka. Spoko się tym jeździło a ta 160 wersja musi już fajnie pomykać
PiTT - Pią 10 Sty, 2014

na papierze 8.5 do 100, szalu nie ma, ale lepiej od 140KM diesla ktory ma 10 :D
ogolnie bym nie bral pod uwage manuala, ale na serio ten w pasku jest bardzo dobry i nawet tak jak pisalem przy konfiguracji RS'a bym wszedl w manuala a nie dsg

Kamill - Pią 10 Sty, 2014

PiTT napisał/a:
na papierze 8.5 do 100, szalu nie ma, ale lepiej od 140KM diesla ktory ma 10 :D
ogolnie bym nie bral pod uwage manuala, ale na serio ten w pasku jest bardzo dobry i nawet tak jak pisalem przy konfiguracji RS'a bym wszedl w manuala a nie dsg

Tzn jak to jest bardzo dobry, sam zmienia biegi ? Nie ? No to poprostu jest, jak to manual.

anjas - Pią 10 Sty, 2014

PiTT napisał/a:
na papierze 8.5 do 100, szalu nie ma, ale lepiej od 140KM diesla ktory ma 10

ale to tdi zrobisz program i też będzie OK.
Jeśli już pasek to weźmy dieselka.

dzik - Pią 10 Sty, 2014

anjas napisał/a:
PiTT napisał/a:
na papierze 8.5 do 100, szalu nie ma, ale lepiej od 140KM diesla ktory ma 10

ale to tdi zrobisz program i też będzie OK.
Jeśli już pasek to weźmy dieselka.

W 1.4 po programie 210KM.... :faja:

Chociaż szkoda że wsadzają 1.4 zamiast 1.8 którego mam. Skoda ma już najnowsze 1.8 180KM.

anjas - Pią 10 Sty, 2014

ale diesla będzie nam łatwiej sprzedać po sezonie dopłat dla rolników
dzik - Pią 10 Sty, 2014

to prawda ale różnica w cenie odsprzedaży później i tak wychodzi dla benzyny lepiej,
teraz do 1.4 tsi dopłata do klekota 140 10tyś, do 170 18tyś. Tego się już później nie odzyska.

Nie wiem jak w 1.4 ale w 1.8 jakbym miał chwilę słabości i byłby po gwarancji to zrobienie 3xxKM nie jest strasznym workim kasy i jeżdzą te samochody sprawnie dalej.

PiTT - Pią 10 Sty, 2014

sprzedawca mowil ze to ten sam silnik co w polo gti gdzie jest ok 180KM
musze wlasnie poszukac info ile z tych silnikow mozna bezpiecznie wycisnac
no i z tego co wiem na gwarancji nie mozna tego robic... ale sam sprzedawca powiedzial ze nie sa w stanie sprawdzic czy cos bylo wgrywane, tylko w razie awarii nalezy wgrac seryjny program przed przyjazdem :)

anjas - Pią 10 Sty, 2014

PiTT napisał/a:
tylko w razie awarii nalezy wgrac seryjny program przed przyjazdem

czyli cholera dość często ;)