M - Śro 09 Paź, 2013 Andrzeju ale o co chodzi?
Rozumiem co bym nie napisał to będzie źle.
Wkleiłem informację że to co obiecał Kaczor to nawet jakby chciec realizowac jest bzdura ale ty to i tak odczytałeś jako jakiś atak w dyskusji, kontrargument...
Bez sensu.PiTT - Śro 09 Paź, 2013 myślę że sporo osób z pisu idealnie by się odnalazło u nas na forum... co by nie było to zawsze jest źle M - Śro 09 Paź, 2013 Jak zwykleanjas - Śro 09 Paź, 2013
M napisał/a:
Wkleiłem informację że to co obiecał Kaczor to nawet jakby chciec realizowac jest bzdura
Nie Maciek, napisałeś najpierw, że wklejasz coś na podwieczorek wczorajszego bicia piany. Bicie piany jest określeniem pejoratywnym, sugerującym, że dyskusja była niepotrzebna, bezsensowna itd. Nie dałeś do tego żadnego komentarza.
Na moje pytanie odpowiedziałeś, że wkleiłeś dane a resztę pozostawiasz umiejętności czytania i wyciągania wniosków (czy coś takiego). Co też nie było miłe, bo mogłem to odebrać tak, że skoro pytam Cię po co to wkleiłeś to znaczy, że nie potrafię wyciągać wniosków.
A na koniec odwróciłeś kota ogonem pisząc, że cokolwiek byś wkleił to jest źle.
Moim zdaniem byłoby dobrze, gdybyś od razu dodał swój komentarz, bo przynajmniej byłoby wiadomo o co chodzi i po co to wklejasz. I taki głupek jak ja, bez umiejętności wyciągania wniosków nie musiałby pytać.PiTT - Śro 09 Paź, 2013 skoro ustalilismy i wszyscy sie zgadzamy z tym ze pomysly kaczora sa obsurdalne to chyba taki czlowiek nie powinien sie wypowiadac publicznie... a co dopiero powiedziec o osobach ktore bija mu najglosniej brawo... najbardziej chyba nie trawię tego butnego pupilka hofmana kamil - Śro 09 Paź, 2013 takich klakierów to on ma na pęczki. Jest jeszcze poseł Giżyński ....dobrze z oczu mu patrzy M - Śro 09 Paź, 2013 Andrzeju - nic takiego nie było moją intencją. Jak czegoś nie pisze to znaczy ze nie mialem na to wystarczajaco czasu.Anonymous - Śro 09 Paź, 2013 Ktory geniusz €&@%}#^ usunal mojego posta? Prawda w oczy kole?
Malo takich "rotfl" wstawil Maciek? Rozumiem ze w ramach rownosci wypowiedzi wszystkie tego typu tez zostana usuniete...
M napisał/a:
Jak zwykle
M - Śro 09 Paź, 2013 Uspokoj siePiTT - Śro 09 Paź, 2013 zdejm kapelusz! M - Śro 09 Paź, 2013 O to toAnonymous - Śro 09 Paź, 2013 Jestem spokojny, bo I dont give a shit 'bout U.
Tu anjas: usunąłem, bo to było niefajne.dzik - Śro 09 Paź, 2013
M napisał/a:
Ponieważ tworzą rząd i mają wpływ na moje życie, opozycja niema więc mnie nie obchodzi.
Takie wrzutki z kaczorem są właśnie po to żeby trzymać elektorat w dyscyplinie poprzez strzelanie kaczorem w telewizji i radio w odpowiedni sposób.
Jak ktoś nie jest zadowolny z obecnego rządu patrzy na to co robi opozycja, dziwne?
Wg Ciebie PIS Ci wisi a bronisz JK własna piersią zastanawiająco często.
Wstydzisz się swojego poparcia dla niego? anjas - Śro 09 Paź, 2013 Alex, tym razem ja wyedytowałem posta.
Usuwanie postów jest słabe - zgadzam się, ale pojechałeś zdecydowanie za bardzo. Tak nie powinna wyglądać dyskusja, nawet jesli się z kimś nie zgadzasz.M - Śro 09 Paź, 2013
dzik napisał/a:
M napisał/a:
Ponieważ tworzą rząd i mają wpływ na moje życie, opozycja niema więc mnie nie obchodzi.
Takie wrzutki z kaczorem są właśnie po to żeby trzymać elektorat w dyscyplinie poprzez strzelanie kaczorem w telewizji i radio w odpowiedni sposób.
Jak ktoś nie jest zadowolny z obecnego rządu patrzy na to co robi opozycja, dziwne?
Wg Ciebie PIS Ci wisi a bronisz JK własna piersią zastanawiająco często.
Wstydzisz się swojego poparcia dla niego?
Ja popieram pis i kaczora tak jak ty trzymasz oszczednosci w bitcoinach.