Szukam książek, o motorsporcie, przygotowaniu samochodów, silników, o zawieszeniach i podobnej tematyce. W Anglii tego troszkę jest, może ktoś coś polecić ?Bonczek - Czw 15 Mar, 2012 Na amazonie fajne są książki np. Honda Performance i How to build reliable B20 chyba, że szukasz ogólnych lub o francuskich wozach Jaco - Czw 15 Mar, 2012
Bonczek napisał/a:
Na amazonie fajne są książki
Faktycznie, sporo tego. Dzięki 106 - Czw 15 Mar, 2012 mialem jakies wycinki z "how to build horsepower vol. 2"
http://www.amazon.com/How.../ref=pd_sim_b_4
przydaje sie przy itb M - Pią 16 Mar, 2012 ja zakupilem "how to make your car handle" - super ksiazka, duzo teorii i praktyki na przykladach z motorsportu.Bonczek - Pią 16 Mar, 2012 Jak do zrobić twój samochód uchwyt?M - Pią 16 Mar, 2012
Bonczek napisał/a:
Jak do zrobić twój samochód uchwyt?
tak, uchwyt do asfaltuBonczek - Pią 16 Mar, 2012 PiTT - Pią 16 Mar, 2012 "How to make your car faster"
A.Słodowy
Kamill - Pią 16 Mar, 2012
M napisał/a:
Bonczek napisał/a:
tak, uchwyt do asfaltu
Uchwyty do trzymanie pytyanjas - Pią 16 Mar, 2012
Kamill napisał/a:
M napisał/a:
Bonczek napisał/a:
tak, uchwyt do asfaltu
Uchwyty do trzymanie pyty
Oj mnie by się przydał, lekarz zabronił mi dźwigania ciężarów Jakarti - Pią 16 Mar, 2012 heheheheh
M - Pią 16 Mar, 2012 Kojarzy ktoś 350Z-kę z napisem typhoon.pl na boku?
Właśnie widziałem je na wylocie z tunelu wislostradowego - kierownik nie ogarł chyba na wyjści i załadował w ścianę. Auto skasowany cały przód jakby ktoś laserem odciął