W zasadzie miałem nie odpisywać, ale zostałem trochę wezwany do tablicy. A więc - widzę to tak:
Twoja opinia wynika z dość słabego połączenia płytkiego spojrzenia i kierowania się stereotypami. Bez urazy, ale serio - jak Michał napisał - zaściankowe to nieco. Czasem trzeba spojrzeć trochę szerzej, wznieść się nad własne uprzedzenia. Na szczęście piszesz takie bzdety jedynie w mało istotnej sprawie wyboru marki samochodu, bo gdybyś na przykład zaczął pisać źle o czarnoskórych tylko dlatego, że gdzieś kiedyś pracowałeś z jednym czy dwoma, którzy byli leniwi i wydzielali nieprzyjemny odór; o katastrofach lotniczych na podstawie kilku godzin grania na komputerze i zdjęcia złamanej brzozy; o kłamstwach popularnych mediów na podstawie kilku głupich artykulików i kilku faktycznych błędów przez nie popełnionych... Nie, na szczęście nie, na szczęście faktycznie posiadłeś wiedzę głęboką, której biedne ogłupione lemingi nie są w stanie dostrzec, a wyciągasz pochopne i płytkie wnioski jedynie w związku z marką Kia.Michał - Nie 18 Mar, 2012 +1no name - Nie 18 Mar, 2012 Na TVN-ie lecą właśnie za szybcy za wściekli,
to są dopiero prawdziwe ebane rajdowce arssss - Nie 18 Mar, 2012 Dobrze,ze napisales to sobie ogladne:Danjas - Nie 18 Mar, 2012 nie wiem czy wiecie, ale Frampol... a zresztą, sami przeczytajcie:
... bo gdybyś na przykład zaczął pisać źle o czarnoskórych tylko dlatego, że gdzieś kiedyś pracowałeś z jednym czy dwoma, którzy byli leniwi i wydzielali nieprzyjemny odór...
nie mogę tego potwierdzić bo osobiście nie miałem styczności z czarnoskórymi w pracy, ale kilka osób mi mówiło właśnie to o czym napisałeś powyżejAnonymous - Nie 18 Mar, 2012 dziwne,ja nie jestem czarnoskóry a tez jestem leniwy i czasem wydzielam nieprzyjemny odórPiTT - Pon 19 Mar, 2012 otóż to!
swoją drogą takie stereotypy
Polak = pijak i złodziej
Rumun = żebrak i złodziej
Rusek = pijak i złodziej
M - Pon 19 Mar, 2012 MI - zyj sobie dalej w swoim malutkim swiecie wyobrazen o innych.mi - Pon 19 Mar, 2012
no name napisał/a:
Na TVN-ie lecą właśnie za szybcy za wściekli,
to są dopiero prawdziwe ebane rajdowce
Karwia - początek przeoczyłem, nie widziałem kilku mocnych scen
Tym nie mniej na kluczowy moment - skok na łódź - zdążyłem! A że i scena z wyjazdem wielu tuningów z jakiejś takiej hali mi nie umknęła - napatrzyłem się na mr2 trochę
anjas napisał/a:
nie wiem czy wiecie, ale Frampol... a zresztą, sami przeczytajcie:
Patrz - niesamowita historia! Czego to się człowiek dowiaduje na starość...
rabarbar napisał/a:
dziwne,ja nie jestem czarnoskóry a tez jestem leniwy i czasem wydzielam nieprzyjemny odór
U mnie pół działu niestety ma taki styl, nie wyjmując kierownika. Ależ się żyje PiTT - Pon 19 Mar, 2012
mi napisał/a:
no name napisał/a:
Na TVN-ie lecą właśnie za szybcy za wściekli,
to są dopiero prawdziwe ebane rajdowce
Karwia - początek przeoczyłem, nie widziałem kilku mocnych scen
Tym nie mniej na kluczowy moment - skok na łódź - zdążyłem! A że i scena z wyjazdem wielu tuningów z jakiejś takiej hali mi nie umknęła - napatrzyłem się na mr2 trochę
anjas napisał/a:
nie wiem czy wiecie, ale Frampol... a zresztą, sami przeczytajcie:
Patrz - niesamowita historia! Czego to się człowiek dowiaduje na starość...
rabarbar napisał/a:
dziwne,ja nie jestem czarnoskóry a tez jestem leniwy i czasem wydzielam nieprzyjemny odór
U mnie pół działu niestety ma taki styl, nie wyjmując kierownika. Ależ się żyje
mi - Pon 19 Mar, 2012 Też uważasz że KIA jest super? Anonymous - Pon 19 Mar, 2012
mi napisał/a:
Też uważasz że KIA jest super?
Nie wiem po co się spinać , toć wiadomo że BMW są najlepsze Jacek - Pon 19 Mar, 2012 co tu się kórwa dzieje
PEDAŁY!Młody Papież - Pon 19 Mar, 2012 nie rozumiesz, Jacek...