Anonymous - Wto 20 Mar, 2012 Dzięki Barejka,dojade autobusem,będe miał ponad 2 hBarejka - Wto 20 Mar, 2012 boisz sie? Anonymous - Wto 20 Mar, 2012 a będziesz turbo burbo stoszóstką??Mucha - Wto 20 Mar, 2012 boi sie gwałtu arssss - Wto 20 Mar, 2012 Znacie jakies ciekawie oswietlone miejsca,koscioly,inne budynki itp w katowicach i okolicy? Potrzebne do pracy na uczelnie mojej dziewczyny was79 - Wto 20 Mar, 2012 bazylika panewniki i ten kościół przy mikołowskiej - mój kolega robił tam foty na jakąś pracę na uczelnięBarejka - Wto 20 Mar, 2012
Jestem przerażony, wpadli i dupie wybili zęby anjas - Śro 21 Mar, 2012 no, troche kicha.
Rozumiem, ze z gangsterami nie ma sie co cackac, ale mogliby lepiej robic rozpoznanie.M - Śro 21 Mar, 2012 W sumie za odszkodowanie z naszych podatków może nie będą już musieli pracować Ci ludzie O wybitym zębie się też już zapomni, a może był już wcześniej wybity a w mieszkaniu był po prostu burdel wcześniej?
GeKo - Śro 21 Mar, 2012 Taaa dostaną tyle co poprzednicy 20tys zl i przeprosiny, na posprzątanie tego bajzlu co narobili nie starczy.
Nie pierwsza taka akcja że ktoś popierdolił numery mieszkań.M - Śro 21 Mar, 2012 Wydawało mi się że ktoś wysądził się o 200tysi ale w takim razie to masakra.GeKo - Śro 21 Mar, 2012 Za ten komentarz rzecznik Policji powinien się podać do dymisji "- Pracownik tego osiedla wskazał nam to mieszkanie dwukrotnie - zaznaczył rzecznik"
Jakby nie bylo jest to ujawnienie danych informatora, może nie superszczegółowe ale jednak.