Vlodarsky - Pon 18 Lut, 2008 Napij się polskiego piffka i Ci przejdzie DeeS - Pon 18 Lut, 2008 Tylko ze te polskie piwko w USA to nia bardzo smakuje jak polskie
Rozlewane jest na miejscu czyli w USA ....
Zywiec ten tutaj w USA nie smakuje jak prawidziwy Zywiec w polsce .Anonymous - Pon 18 Lut, 2008 heheh wlasnie wstalem bo wczoraj wrocilem
zaraz wsiade w miniaka i przejdzie Gaydek - Pon 18 Lut, 2008
JIMEK napisał/a:
Ameryka jest glupia i pusta, nie ma gdzie zaparkowac.
Zgadzam się, ale Ameryka ma też fantastyczne parki narodowe .CHRZANEK - Pon 18 Lut, 2008
Gaydek napisał/a:
JIMEK napisał/a:
Ameryka jest glupia i pusta, nie ma gdzie zaparkowac.
Zgadzam się, ale Ameryka ma też fantastyczne parki narodowe .
I największe hamburgery na świecie Anonymous - Pon 18 Lut, 2008 o tym ze jest fajna to wiem, tak tylko zrzedzilem
Ciesze sie bo jezdzilismy sportem dzisiaj i wiem ze rudeczczi kupil dobrego furaczi !!!Rudello - Wto 19 Lut, 2008 Ja też sie ciesze ze jestes
i ciesze sie bardzo z sporta... z kazdym z dniem podoba mi sie coraz bardziej... (??)
tak bo na poczatku design mnie nie powalal, ale teraz widze w nim wiekszego agresora niz w ph2 przez to wyglada bardziej jak prawdziwy gladiator... taki wolniejszy maly morderca :D
Do tego jeszcze jak w sobote przez 4h pisciełem lakier.. zakochałem sie w czarnym clio
perfekcja!
Wielka 5tka dla Adama (206gti) za instruktarz, srodki i chęci! jeszcze pare takich sesji i clio bedzie błyskało i swieciło ja twoje 206
peace!Anonymous - Wto 19 Lut, 2008
Rudello napisał/a:
eszcze pare takich sesji i clio bedzie błyskało i swieciło
..jajkami jak sam wlasciciel CHRZANEK - Wto 19 Lut, 2008
JIMEK napisał/a:
błyskało i swieciło
..jajkami jak sam wlasciciel
LEŻE !! !! !!
hahahahahahaRudello - Wto 19 Lut, 2008 Rude, złociste jajka M - Śro 20 Lut, 2008 Ktoś jeszcze kupuje wyborczą? http://prawy.pl/r2_index....d=36938&subdz=1qbus - Czw 21 Lut, 2008 Jade sobie spokojnie do pracy 100-110 km/h... lewy pas wyprzedzam tiry widze w lusterkach blysk kseonow, zblizaja sie, nie chcac torowac drogi przyspieszylem do moze 130 i jak tylko nadarzyla sie okazja zjechalem na prawy pas, slysze tylko "chamska" redukcje i... wiertara, na mojej wysokosci odwracam głowe... czarny ctr, kierownik ubrany w rekawiczki pochylony nad kierownica na sepa, łaaaaaa łaaaaaa łaaaaa i bach zmiana biegu... rozpedzam sie dalej... mam 150... kierownik ctr'a jest jakies 300 metrów dalej i caly czas ucieka... dogonilem go przy zwezeniu, mialem druga okazje zeby posluchac darcia i wycia tej piekielnej maszyny. Reszte drogi do pracy pokonalem z bananem na ustach. Mile rozpoczecie dnia Marek23 - Czw 21 Lut, 2008
Fotka z Kiszczakiem i Jaruzelskim powala. Pili razem wódę i przy okrągłym się dogadali...mi - Czw 21 Lut, 2008
qbus napisał/a:
Jade sobie spokojnie do pracy 100-110 km/h... lewy pas wyprzedzam tiry widze w lusterkach blysk kseonow, zblizaja sie, nie chcac torowac drogi przyspieszylem do moze 130 i jak tylko nadarzyla sie okazja zjechalem na prawy pas, slysze tylko "chamska" redukcje i... wiertara, na mojej wysokosci odwracam głowe... czarny ctr, kierownik ubrany w rekawiczki pochylony nad kierownica na sepa, łaaaaaa łaaaaaa łaaaaa i bach zmiana biegu... rozpedzam sie dalej... mam 150... kierownik ctr'a jest jakies 300 metrów dalej i caly czas ucieka... dogonilem go przy zwezeniu, mialem druga okazje zeby posluchac darcia i wycia tej piekielnej maszyny. Reszte drogi do pracy pokonalem z bananem na ustach. Mile rozpoczecie dnia
u mnie dość podobnie - jechałem rano pandą do pracy, na dtś (3 pasy) wyprzedziła mnie inna panda (jakiś frajerski golas z 1.1 pod maską i czarnymi zderzakami) i pojechała dalej. Chyba była szybsza od Twojego type-r, bo nawet nie redukowała, żeby mnie wyprzedzić Bart - Czw 21 Lut, 2008 Chłopaki, macie jakeiś doświadczenia z dużymi firmami dystrybującymi części zamienne typu inter cars?
Doszedłem do wniosku, że przepłacam kupując tajle do samochodu w zwykłym sklepie moto. Prowadzę działalność gospodarczą związaną z samochodami, na części wydaję trochę kasy (w końcu mam alfę ), więc myślę, że spełniam jakieś wymagania dotyczące np. obrotów.
Która firma ma dobre ceny/zaopatrenie etc?