Marek23 - Śro 07 Lut, 2007 Jezdziłem mr2 i luz, s2000 trudniejsze, ale bez przesady.
Loko, gt3 nie jest na turbinie. Pierwsze slysze, ze turbo prosiaki puchna po paru okrazeniach. Dla mnie nowe 997 turbo jest mistrz, poza elektronika oczywiscie i mysle, ze łoi NSXe na maksa...saxorulez - Śro 07 Lut, 2007
Marek23 napisał/a:
Dla mnie nowe 997 turbo jest mistrz, poza elektronika oczywiscie i mysle, ze łoi NSXe na maksa...
Ja sądze zę nie łoi...
CHyab do Lublina wezmę kilka płyt i rzutnik to wieczorem sobie sesję przy grillu zrobimy
samochody w tle...michool_vt - Śro 07 Lut, 2007 NSX vs GT3 vs GTR
http://www.youtube.com/watch?v=_6QtmG_ccYs
F430 vs NSX
http://www.youtube.com/watch?v=sR8cuKocsDsMarek23 - Śro 07 Lut, 2007 Ziom, 472 kuce ciagnace od dolu, troche za duzo wagi, ale hamulce ogien... I tak wolalbym gt3 rs, to jest hardcore dla wybranych. Albo gt2, kurna widze sie w takim, ma miec 500 kuca, tyl naped,szpera, Yeah. Klepie wszystko...M - Śro 07 Lut, 2007 a co do m3 to wydaje mnie sie ze tam jest 500kg elektroniki ktora mysli za kierowce po prostu.Loko - Śro 07 Lut, 2007 Nie zrozumieliśmy się, mi nie chodzi o elektronike czy jest czy jej nie ma :564:
No ale koneic OT bo ostatnio w ogłoszeniach więcej syfu niż ogłoszeń.M - Śro 07 Lut, 2007
Loko napisał/a:
Nie zrozumieliśmy się, mi nie chodzi o elektronike czy jest czy jej nie ma :564:
No ale koneic OT bo ostatnio w ogłoszeniach więcej syfu niż ogłoszeń.
A tu Cie mam robaczku, mi wlasnie o to chodzi.
A wiesz jakby sie prowadzilo m3 bez systemów ?
Mogie wydzielić michool_vt - Śro 07 Lut, 2007 wydzielaj Loko - Śro 07 Lut, 2007 No to wydzielaj.
Ja uważam że m3 bez jakich kolwiek systemów prowadziło by się i tak sporo łatwiej od s2000, taki juz jej urok że jest niebezpieczna. Zresztą nie jestem pewny ale wersja CLS powinna być okrojona z elektroniki, a nie słyszałem zęby ktoś mówił ze jest trudna w prowadzeniu
[ Dodano: Sro 07 Lut, 2007 ]
Cycaty
testowali Michał Bębenek i tomek Czopik
S2000
O tym samochodzie i jego zachowaniu na drodze krążą już legendy. Nie zawsze pochlebne. Wredny charakter Hondy potwierdził się na torze. Tylny napęd zmusza do ustawicznych korekt, w dodatku wysoko kręcący się silnik nie ułatwia precyzyjnej kontroli mocy. Obaj kierowcy podkreślili nieprzewidywalność S2000 w sportowej jeździe. Nadsterowność pojawia się w najmniej oczekiwanym momencie, a utrzymywanie samochodu w poślizgu to prawdziwa sztuka
BMW Z4
Bezpośredni rywal S2000 okazał się dziecinnie prosty w prowadzeniu. Świetne wyważenie i mocny silnik o łagodnej charakterystyce to jego niezaprzeczalne atuty. Jazda w poślizgu nie przysparza większych problemów, a dźwięk silnika to bodaj najlepsze, co można usłyszeć wśród wszystkich sześciocylindrówek świata.M - Śro 07 Lut, 2007 Japońcy jakoś ogarniają es tu tałzent
Nadal smiem twierdzic ze to wkladka miesna decyduje.
BMW Z4: DSC III (Dynamic Stability Control) - układ dynamicznej kontroli stabilności z DTC (Dynamic Traction Control) - układ dynamicznej kontroli trakcji
Teraz sie zastanawiam co bym wolal...
dzikie auto z ktorym musze sam najpierw wygrac
czy sportowego baranka ktoremu tylko wciskam gaz, srecam kiere i latam bokami
niczym w NFSU.Loko - Śro 07 Lut, 2007 Ale ja nie twierdze że to złe auto, jest do dupy i wogóle, po prostu dla przecietnego człowieka s2000 jak i kilka innych aut, będzie niebezpieczne dużo bardziej niż to przykąłdowe m3 czy inne "standardowe" auto.
To że wkłądka ma największe znaczenie mozna powiedziec zawsze, b grupami tez jakoś jezdzili ludzie i je ogarnaili jako tako, co nie znaczy zę były one łątwe w prowadzeniu M - Śro 07 Lut, 2007 zgadzam się.Anonymous - Śro 07 Lut, 2007 jezdzilem we wakacje nsxem i powiem wam ze jakiegos wrazenia na mnie nie zrobil.okey fajnie sie prowadzi w zakretach i mozna latac bokami sterujac sobie wiecej azem niz kierownica ale nie kupilbym tego auta...
CHyab do Lublina wezmę kilka płyt i rzutnik to wieczorem sobie sesję przy grillu zrobimy
samochody w tle...
taki pomysl byl u mojego kolegi na spociku BELZEBUBS auta typu ford capri itp.. z jednej strony bar, z drugiej laski, z trzeciej my - goscinnie bylem, a na scianie caly czas lecialy filmy ze spotow i ich spotkan w kamiennej gorze czy rudej.. czy cos takiego nox - Czw 08 Lut, 2007 To oni jeszcze zyją ??:D Pewnie Spawn i Qback Starrsk Dyra yjak się niemyle ??:)