M - Śro 21 Mar, 2012 Informator pewnie był z PiS'u anjas - Śro 21 Mar, 2012 Raczej obstawiałbym, że to Tusk był informatoremM - Śro 21 Mar, 2012 Tusk nie, ale np Graś tak, może Vincent też by się nadał was79 - Śro 21 Mar, 2012 On gra w smerfach gargamela, to nie ma czasu na kapowanieMucha - Śro 21 Mar, 2012 "Policja weszła do mieszkania normalnie" - aha.Jacek - Czw 22 Mar, 2012 M - Czw 22 Mar, 2012 http://wiadomosci.wp.pl/k...ml?ticaid=1e22aBart - Czw 22 Mar, 2012 to ważny trop w sprawie smoleńskiej!
anjas - Czw 22 Mar, 2012 mnie tylko zastanawia który agent przyczynił się do tego, że na grobie Gosiewskiego jest brzoza... przecież to ewidentne "umacnianie kłamstwa smoleńskiego!"
Można powiedzieć tylko jedno, skandal!M - Czw 22 Mar, 2012 anjas - Czw 22 Mar, 2012 Maciek, ale nie zgadzasz się ze mną?
Ciekawe dlaczego umacniają to kłamstwo?
A może jest tak, że jedni mogą a inni nie.... ale to chyba niemożliwe, przecież to środowisko jest bardzo prawe i mocno sprawiedliwe.M - Czw 22 Mar, 2012 Nie rozumiem twojej wypowiedzi Andrzeju, przeraża mnie to strasznie co piszesz i jak piszesz na ten temat.Bart - Czw 22 Mar, 2012 Mnie też przerażają poglądy Anjasa.was79 - Czw 22 Mar, 2012 No właśnie wstyd Anjasie, ja na przykład jak czytam o tym, to zawsze klęczeanjas - Czw 22 Mar, 2012
M napisał/a:
Nie rozumiem twojej wypowiedzi Andrzeju, przeraża mnie to strasznie co piszesz i jak piszesz na ten temat.
a przecież oni nie kłamią tylko informują, więc coś musi być na rzeczy.
Kiedy zobaczyłem grób Gosiewskiego w artykule, który wrzuciłeś nasunęła mi się ta myśl z "umacnianiem kłamstwa". Ale może Ty to rozumiesz.