M - Czw 22 Mar, 2012 Pytanie czy jakiekolwiek śledztwo jest potrzebne, bo jak nie jest to rzeczywiście nie ma co rozdrapywać.kamil - Czw 22 Mar, 2012 dokładnie, ja także osobiście znam dwie rodziny ofiar i inaczej do tego podchodzą. Przynajmniej jeszcze tak było rok temu.M - Czw 22 Mar, 2012 Czy to czegokolwiek dowodzi?
A jak ty byś się zachował?zefir - Czw 22 Mar, 2012 tadam
nowy tor wyscigowy pod Radomiem?
kamil - Czw 22 Mar, 2012 uszanowałbym 96 osób, które zginęły w wypadku lotniczym. A nie po 2 latach doszukiwał się spisków. Abstrahując od tego czy jacyś lekarze zawinili bo źle przeprowadzili sekcje, bo ktoś zezwolił na lot, bo w pułku lotniczym źle się działo, itd, itd...Błędy były i nie zmienia to faktu, ze piloci czy tam wieża popełniła błąd. Samolot się rozbił i tyle. Tragedia wielu rodzin. Wszyscy o nich pamiętamy.Anonymous - Czw 22 Mar, 2012 wklejałem zdjęcia z budowy dawno temu a teraz Cię ubije bo skleciłem już calego posta ładnego żeby "przestali gadać o brzozie i katastrofie" a tu patrze, żę Ty to to zrobiłeś! zefir - Czw 22 Mar, 2012 Anonymous - Czw 22 Mar, 2012 Ustrzele Cię
zefir - Czw 22 Mar, 2012 siema - Czw 22 Mar, 2012 Google włączyło Street View w Warszawie.
Nie obeszło się bez poświęceń: http://maps.google.com/ma...12,155.1,,0,1.5Bart - Czw 22 Mar, 2012 kurde, piękna jakość obrazuJakarti - Czw 22 Mar, 2012 to jest zajebista sprawa ten caly google street.. Kamill - Czw 22 Mar, 2012 Jest moja beta na street view M - Czw 22 Mar, 2012 Moja na szczęście jest zamaskowana
To jest dobre narzędzie dla potencjalnych złodziejaszków.Jakarti - Czw 22 Mar, 2012
M napisał/a:
To jest dobre narzędzie dla potencjalnych złodziejaszków.
w sensie, ze widzą coś więcej niż na ogólnodostępnej ulicy?