to bylo pytanie, a nie namawianie do innego zdania. moze to w Twoich oczach taki polak jest gorszy, a nie w oczach np hiszpanow?
no to zostawmy.PiTT - Nie 25 Mar, 2012 Polska...
M - Nie 25 Mar, 2012 W moich oczach ta reklama jest właśnie taka jak napisałem. Jakarti - Nie 25 Mar, 2012 Czyli widza nas jako pracownikow fizycznych. A jak nas maja widziec skoro pewnie z 80% osob pracujacych za granica to wlasnie taka dziedzina pracy? Czy cos w tym zlego? Na filmie nie ma pijanstwa, lenistwa. wrecz przeciwnie, praca od switu, oszczednosc i tesknota za rodzina. dla mnie to cnoty a nie powod do wstydu. Jak nasz pkb wyrowna sie z e.zachodnia to przestana nas tak postrzegac Jakarti - Nie 25 Mar, 2012 a wracajac jeszcze do moich sasiadow - chinczykow. dzisiaj rano parkowalem sobie w garazu i przed autem przechodzil wlasnie pan chinczyk. machnal mi reka na przywitanie, usmiechnal sie i kiwnal glowa chociaz mogl sie zachowa jak sasiad polak i udac ze mnie nie widzi. Ja zawsze szukam kontaktu wzrokowego i moze dlatego to wszystko zauwazylem. Moze tez sie przypierdzielam do zapracowanych polaczkow, ktorzy nie maja sily na odrobine kultury ale przez ostatnie 3 lata nie spotkalem sie z tak zyczliwym przywitaniem a tutaj po 3 tyg mam wiecej pozytywnych wrazen Anonymous - Nie 25 Mar, 2012 na pewno się przypierdzielasz , skończ .
PiTT - Nie 25 Mar, 2012 mam też sąsiada Azjatę, zawsze, ale to zawsze się wita
kilku polskich sąsiadów także odpowiada na "dzień dobry"
ale zdarzyło się kilku takich którzy uszu nie myją bo sqrwysyny i sqrwycórki nie potrafią odpowiedzieć
to tylko i wyłącznie brak wychowania, nic więcej
takich rzeczy się nie zapomina jak z domu wyniesie, ale jak w dzieciństwie spali w oborze obok krów i świń to jak niby mieli mieć wpajane dobre wychowanie ps - Nie 25 Mar, 2012 to myslisz, ze na wsi nie ma kulturalnych ludzi? PiTT - Nie 25 Mar, 2012
ps napisał/a:
to myslisz, ze na wsi nie ma kulturalnych ludzi?
napisałem tylko że jak ktoś się wychował w oborze z krowami i świniami to nie miał kto go nauczyć kultury
nie pisałem o braku kulturalnych osób na wsi, skąd Ci to przyszło do głowy? Michał - Nie 25 Mar, 2012 chyba ich pokrzywiło z cenami
zwłaszcza to zdanie, w aspekcie cześci sportowych/tuningowych:
Cytat:
"Dziennik Gazeta Prawna" dodaje, że nowelizacja zakłada też wprowadzenie zakazu stosowania w Polsce części bez homologacji. Obecnie przepisy zabraniają montowania ich w samochodach, ale nie ma zakazu handlowania nimi.
M - Wto 27 Mar, 2012 Brak homologacji to ciemnogród!was79 - Wto 27 Mar, 2012 nie rozumiem, rozwiń myślM - Wto 27 Mar, 2012 No jeśli jakiś urzędnik nie przybił na tym pieczątki i nie wziął opłaty to trzeba tak zrobił żeby była.