mi - Czw 21 Lut, 2008 ostatnio kupę rzeczy w IC kupiłem do peżoła, ceny mają niby takie se, ale czasem niegłupie. Ja tam niby mam 15% firmowego rabatu, wiesz jak jest
...w IC nie mają wymagań żadnych, po prostu jak kupujesz dużo - dostaniesz rabat, ot co...Anonymous - Czw 21 Lut, 2008 W Katowicach najczęściej zaopatruje się w sklepie ABAK, który jest jakby filią detaliczną hurtowni MOTOPROFIL.Bardzo szybko można sobie u nich wyrobić rabaty kupując na fakture.qbus - Pią 22 Lut, 2008 wiecie ze knight rider powrocil? byla premiera pilotazowego odcinka w stanach... tym razem jako kitt wystepuje:
w filmie pojawia sie też:
niestety nie w pierwszoplanowej roli
ze na forum takim jak to zupelna cisza w tym temacie?kubas - Pią 22 Lut, 2008 Własnie chcialem zalozyc temat w kulturce o tym Ogladalem pierwszy odcinek i jest calkiem calkiem fajny !! Stang jest fajny Vlodarsky - Sob 23 Lut, 2008 czarny z czarnymi pasami łał !!
A czy jesteś jakieś nawiązanie to starego dobrego Pntiaca ? Jakieś przebłyski w pamięci po jakimś wypadku czy coś ? Anonymous - Nie 24 Lut, 2008 http://www.roadlook.pl/ak...gi-uliczne.htmlOSKAR - Nie 24 Lut, 2008 fajne sprawa.
ale jak widze taki festyn na drodze to raczej padam ze smiechu
calibra i to jeszcze taka
mozna zebrac ekipe z wwa i na goscinne wystepy pojechac Bart - Nie 24 Lut, 2008 dobre wygląda to zestawienie:
i
Cytat:
Uczestnicy nielegalnych wyścigów na odcinku około 400 metrów rozpędzają jadące równolegle samochody do prawie 300 kilometrów na godzinę.
W klatke tego czarnucha i do buszu gdzie jego miejsce, won od zachodniej cywilizacji OSKAR - Pon 25 Lut, 2008 naprawde straszny pojeb.ale jak widac policja tez malo rozgarnieta.zadnych opon nwet nie przestrzelili i zeby nawet szyby nie rozbic??CHRZANEK - Pon 25 Lut, 2008 Dziś rano jak odwozilem Milene do pracy , to widzialem wojskowy odrzutowiec (nie znam sie więc nie powiem wam czy to byl MIG czy F16) który schodzil do ladowania, i szczerze mówiąc myślalem że sie rozp...li o pobliskie bloki.
Od Mileny pracy jest ok 2km do lotniska, byla dość gęsta mgla, a pacjent mial taki kąt zejścia jak by pas startowy zaczynal się 200metrów dalej ...
Ogólnie bylem w szoku.
W stosunku do pasażerskich samolotów jest malutki ale pasażerskie nie lataja na wysokości 30 metrów
Ktoś z was interesuje sie lotnictwem wojskowym ??
Co to mógl być za samolocik ??
W bydgoszczy jest jednostka w której robia przeglądy samolotów itp więc lata tutaj wszystko co w polskiej armii k-mart - Pon 25 Lut, 2008 Ja sie generalnie wojskiem interesuje, ale na samolotach wogole sie nie znam(mig'a od f16 jeszcze odroznie ): Mig ma dwie "pletwy" z tylu, f16 jedna.kubas - Pon 25 Lut, 2008 Spytam sie kumpla dzis bo jego tata pracuje w wzl przy awionice takze powinien wiedziec.