To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Hothatch ogłoszenia

Jakarti - Czw 08 Lut, 2007

o kurwa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nox znasz Starrskiego???????????????? o kurwa :D moj dobry dobry ziom :D chodzilismy razem do liceum :D reszte tez poznalem :)
nox - Czw 08 Lut, 2007

osobiście jedynie z zlotów w miedzianej gorze na Pucharze Capri :) i kiedyś znim troche gadałem a ostatnio to jedynie słyszałem ze sprzedał swoje capri niestety....

dokladnie.. niestety sprzedal..

ooo w miedzianej gorze :D zaraz go wypytam czy zna niejakiego Noxa - od jakiej fury? :D

dzik - Czw 08 Lut, 2007

Panowie, wszelkie firmy porownawcze na torze ze A zjalo B nie ma sensu. To rozni kierowcy sa. Nawet porownania typu top gear gdzie jezdzi jeden kierowca nie sa miarodajne, poprostu temu kierowcy jeden samochod prowadzi sie lepiej drugi gorzej.
Gdyby to mialo sens to na wszelkich zabawach typu clio cup itp wszyscy by mieli identyczny czas :)
Co do nsx'a i 911 to bez watpienia wybralbym 911. Nie dosc ze piekny i moglbym sobie siedziec na parkingu i poprostu na niego patrzec to nie sadze by 911-tki puchly na torze i zle sie prowadzily. To jest moje marzenie i nic tego nie zmieni.

dzik napisał/a:
bez watpienia wybralbym 911. Nie dosc ze piekny i moglbym sobie siedziec na parkingu i poprostu na niego patrzec to nie sadze by 911-tki puchly na torze i zle sie prowadzily. To jest moje marzenie i nic tego nie zmieni.

ja tak jak Ty Dziku.. moglbym siedziec na parkingu na zewnatrz auta.. i na nie patrzec :) moze zrobimy zrzutke? ja kupie emblemat (oryginalny, a jak!) a Ty reszte..

Gotti - Czw 08 Lut, 2007

Jakarti napisał/a:
a Ty reszte..

maske :D

saxorulez - Czw 08 Lut, 2007

dzik napisał/a:
Panowie, wszelkie firmy porownawcze na torze ze A zjalo B nie ma sensu. To rozni kierowcy sa. Nawet porownania typu top gear gdzie jezdzi jeden kierowca nie sa miarodajne, poprostu temu kierowcy jeden samochod prowadzi sie lepiej drugi gorzej.
Gdyby to mialo sens to na wszelkich zabawach typu clio cup itp wszyscy by mieli identyczny czas

to po co jedziemy do lublina... po co jest wyści le mans - moim zdaniem po to aby pokzać kto jest lepszy w jakim sprzęcie..
czasami jest tak że ktoś wygywa jeżdząc McLarenem.. a po przesiadce do Benettona już mu tak nie idzie.. wsiada nastepnie do Ferrari i zaczyna wygrywać.. to znaczy że jest w stanie zwycieżąć ale benetton zawiódł. Nie liczy sie tylko człowiek ale i sprzęt...

Ja bym wolał NSX'a.. ale Porsche ma jedna zaletę - moim zdnaiem mozna nim jeżdzić na codzień wygodnie.. a NSXem juz nie

Marek23 - Czw 08 Lut, 2007

Loko, M3 ma wyłączalne wszystkie systemy i jest zajebistym autem sportowym, m3 csl jest minimalnie wolniejsze od gt3, a juz zwykła m3 klepie prawie wszystko.
Czopik i Bęben to kierowcy rajdowi od lat jeżdżący 4wd, i dla mnie nie są autorytetem w ocenie s2000, dla mnie mistrz auto tylko trzeba myśleć gazem. Nie ma to jak dobre OT.

PS. Do Lublina jedziemy poznać studentki...

Loko - Czw 08 Lut, 2007

Jezu ale o co chodzi z tym M3? :D Zaatakowali mnie :D ja nie mówiłem ze m3 jest z dupy, ja od lat uwielbiam m trójeczki najlepiej w budzie e30, a e46 csl to już wogóle moje mażenie.
To em mówił że m3 jest do dupy :P bo ma nieodłaczane systemy, chyba źle przeczytałeś :D

A ocena s2000 czopika i bębenka pokrywa się zocenami większości osób które testowały to auto wiec cos w tym musi być :)

Loko napisał/a:
a e46 csl

lepszy jest E46 CS

Loko - Czw 08 Lut, 2007

Kurde a co to jest? Przyznaje bez bicia że jestem niezbyt nabierząco z wszelkimi nowościami.

To M3 z silnikiem, zawiasem, hamulem z CSL'a ale bez spartańskiego wyposażenia.

Loko - Czw 08 Lut, 2007

To ja zostaje przy csl :D , jest lżejszy :P

Co nie zmienia faktu ze taką powyzej też bym z miłą checią przygarnął, bo jest po prostu piękna.

strick - Czw 08 Lut, 2007

Mój znajomu ostatnio kupił M3 z 2005 :)

[ Dodano: Czw 08 Lut, 2007 ]
Mój znajomy ostatnio kupił M3 z 2005 :)

[ Dodano: Czw 08 Lut, 2007 ]
Mój znajomy ostatnio kupił M3 z 2005 :)

Gotti - Czw 08 Lut, 2007

saxorulez napisał/a:
Obrazek

To M3 z silnikiem, zawiasem, hamulem z CSL'a ale bez spartańskiego wyposażenia.

To ze zdjęcia to nawet mpacku nie ma :P

Afaik CS nigdy nie było produkowane. Ale między bogiem a prawdą do csl-a można było prawie bez problemu zamówić klime itp.