M - Śro 17 Kwi, 2013 W ogole sie nie oplaca brac telefonu od operatora chyba ze wyznajesz zasade ze 'i tak place a kto by nie wzial telefonu jak daja za darmo!' CHRZANEK - Śro 17 Kwi, 2013
rabarbar napisał/a:
strasz!!!
Powiem im że Czesio do nich przyjedzie GeKo - Śro 17 Kwi, 2013 CHRZANEK,
Ja ostatnio przeliczałem na wszystkie strony, i przynajmniej w playu taniej wychodzi przedłużyć umowę na rok bez telefonu i kupić nówkę sztuke na allegro, niż płacić droższy abonament przez 2 lata i jeszcze hajs za słuchawkę. Średnio 300-400zl jest się do przodu, tyle że trzeba z miejsca z kasy wyskoczyć na nowy telefon.bizon - Czw 18 Kwi, 2013
GeKo napisał/a:
Ja ostatnio przeliczałem na wszystkie strony, i przynajmniej w playu taniej wychodzi przedłużyć umowę na rok bez telefonu i kupić nówkę sztuke na allegro, niż płacić droższy abonament przez 2 lata i jeszcze hajs za słuchawkę.
jestem na etapie przedluzania abonametu i wychodzi mi podobnie.kamil - Czw 18 Kwi, 2013 Kenet_$3
Jestem zbulwersowany. Brak u was naklejek na szybkę, pokrowców i innych bzdur do LG 4X HD. Dostajesz karnego keneta !Anonymous - Czw 18 Kwi, 2013 znajomy ma do sprzedania samsunga mini s2 za 350 ziko . Chce ktoś ?M - Czw 18 Kwi, 2013 Nie.iQ - Czw 18 Kwi, 2013 Mozliwa zamiana?Kenet - Czw 18 Kwi, 2013
kamil napisał/a:
Kenet_$3
Jestem zbulwersowany. Brak u was naklejek na szybkę, pokrowców i innych bzdur do LG 4X HD. Dostajesz karnego keneta !
Trzeba było kupić iPhone'a 5
Nie ma do tego jeszcze nic, mogę mieć silikonowy case na tył, albo futerał z klapką, ale to słabe jest szczerze mówiąc. Po weekendzie pewnie będą folie.kamil - Czw 18 Kwi, 2013 silikon chyba spoko + foliaGeKo - Czw 18 Kwi, 2013 Jak ktoś chce tanio w playu dla firm to polecam www.playdlafirm.info.pl Nie wiem tylko czy da sie z nimi podpisać umowę na odległość, firma z Katowic, ale mają stawki lepsze niż to co jest na stronie playa w przypadku przedłużania umowy.CHRZANEK - Nie 28 Kwi, 2013 Ostatnio w Saturnie zobaczyłem duuuuuży telefon (prawie tablet) o nazwie LG VU w cenie bez abo >1500pln.
Sprawdziłem na alledrogo i chodzi to po 1000-1200pln za nówkę.
Niestety w necie nie znalazłem żadnych testów - zna to ktoś ?PiTT - Nie 28 Kwi, 2013 polecam uchwyt na ajfona od Keneta
nie dość że przyssawka jest do dechy a nie szyby to jeszcze jakość wykonania profi
ostatnio się wkoorwiłem na fabryczną navi w ałdi... wgrałem mapy z 2013r. a cały czas chciała mnie prowadzić jakimiś bocznymi mimo że jechałem autostradą
odpaliłem sobie automapę i dojechałem jak trzeba... chociaż muszę przyznać że jest mega niecztelna jak ktoś nie jest do niej przyzwyczajony... póki co wróciłem do sprawdzonego Sygica i to jest po prostu klasa sama w sobie, wg mnie najlepsza nawigacja moblina
i jeszcze jedno, oglądałem wczoraj samsunga g4... przecież wizualnie ten telefon nic się nie różni od 3
duży ekran i ładne kolorki, wszystko super, tylko czemu znowu przy przewijaniu się tnie
zróbcie teścik np w Real Racing 3, na iphone 4s i 5 zero przycinek, wszystko śmiga jak złe... u znajomego w galaxy 3 się tnie
nie ma to jak "mocarna" ulotka a w rzeczywistości dostaje po dupie jeśli chodzi o wydajność od takiego szitu jak apple Cartoon - Nie 28 Kwi, 2013 Potwierdza, że RR3 na iphone 4s chodzi mega płynnie - tłukę w to non-stop PiTT - Nie 28 Kwi, 2013 ja ostatnio wrzuciłem na próbę, pół piątku w robocie napinaliśmy w to
i niech mi ktoś powie że dane na papierze nie są dla technologicznych walikoniów
pojawia się taka gierka i weryfikuje wydajność sprzętową
oczywiście, zaraz pojawią się komentarze że musiała być zoptymalizowana pod appla