kamil - Pią 11 Paź, 2013 NIEpum - Pią 11 Paź, 2013 Niedzik - Pią 11 Paź, 2013 Niekamil - Pią 11 Paź, 2013 aha. Pitt też NIEPiTT - Sob 12 Paź, 2013 aby sfałszować wyniki nie pójdę dwa razy Anonymous - Nie 13 Paź, 2013 Ulżyło człowiekowi na sercu . Warto był zagłosować !anjas - Nie 13 Paź, 2013 w Olsztynku też referendum?Anonymous - Nie 13 Paź, 2013 My na Prusach to za pomocą wideł i pochodni organizujemy referendumwas79 - Pon 14 Paź, 2013 Lemingrad się budzi ze stałą Panią Płezydent siema - Pon 14 Paź, 2013
was79 napisał/a:
Lemingrad się budzi ze stałą Panią Płezydent
Stara jak nowa. Przez ostatnie miesiące działo się w stolycy jak nigdy.
Niech sobie teraz wyciągną z tego całego referendum wnioski i ogarną się w końcu. Inaczej w parlamentarnych będzie krucho.Kenet - Pon 14 Paź, 2013 Swoją drogą - wczoraj niska frekwencja, a dziś - dojazd do pracy praktycznie bez korka, połowa aut na drodze mniej...
Przypadek? Nie sądzę... kamil - Pon 14 Paź, 2013 Dzień Nauczyciela. Kiedyś normalny dzień w szkole. Teraz to dzień wolny w szkołachKenet - Pon 14 Paź, 2013 Wiem wiem, mama moja jest nauczycielką, chciałem zasiać ziarno prowokacji, ale hoczhet zawsze czujny M - Pon 14 Paź, 2013 U mnie pod firmą od rana chodzą strażnicy miejscy i wypisują mandaty gdzie się da - przez ostatnie dwa tygodnie nie widziałem ich ani razu ani nie dostałem mandatu (dzisiaj też nie bo wiedząc że tak będzie zaparkowałem dużo dalej ale zgodnie z przepisami)
Demokracja demokracja.
Trochę głosów zabrakło, Pani prezydent dostała prztyczka w nos - cieszę się że ludzie zebrali się do działania i w ogóle takie referendum powstało.
Coraz bardziej skłaniam się do teorii spiskowej że pisiory celowo storpedowały frekwencję godziną W aby uwalić Guziała jako największe zagrożenie dla nich w wyborach na pr. w-wy.dzik - Pon 14 Paź, 2013 A kto pamiętał pod koniec że referendum to jego pomysł a nie pis?
Pis przypisał sobie to referendum i nieświadomie strzelił sobie gola wizerunkowego.