was79 - Wto 27 Mar, 2012 Nie do końca, a części bezposrednio odpowiedzialne za bezpieczeństwo (hamulce, opony) tez mają bez jakiejkolwiek kontroli trafiać na rynek?Bonczek - Wto 27 Mar, 2012 Homologacja FIA wystarczy, żeby móc coś sprzedać? rasta - Wto 27 Mar, 2012 Policja tej homologacji nie uznaje Bonczek - Wto 27 Mar, 2012 Wiem, dlatego jestem ciekawy co ta banda kretynów znowu chce zrobić.Jacek - Wto 27 Mar, 2012 http://www.rallyonline.pl...=pnews&&s=36221
ciekawe ile będzie brał oleju?Niemy - Wto 27 Mar, 2012 teraz przyznać się kto zdał za pierwszym razem
Mało inteligentni szybciej zdają egzamin na prawo jazdy
http://blog-wszystko-tema...2,ID456250620,nanjas - Wto 27 Mar, 2012 ja za pierwszym faldzip - Wto 27 Mar, 2012 damn, ja tez za pierwszym...kosmita - Wto 27 Mar, 2012 ja też za pierwszym razem, dwa razy bizon - Wto 27 Mar, 2012 uff, za czwartym, po 6 latach od rozpoczecia pierwszego kursu M - Wto 27 Mar, 2012 Za siódmym M - Wto 27 Mar, 2012 A jeszcze co do stylu jazdy warszawiaków komentowanego przez MarkaS3
Może i ten styl jest jakimś wyścigiem szczurów natomiast z ostatniego półrocza ja mam takie doświadczenie że jeżeli ktoś naprawde już odyebie krzywą akcję na stołecznych drogach to na 95% na obce blachy. Aż żal że nie nagrywam tego - chyba zacznę.kosmita - Wto 27 Mar, 2012 Ja zauważyłem, że im więcej liter na rejestracji, tym większe prawdopodobieństwo, że kierowca coś odyebie na drodzeanjas - Wto 27 Mar, 2012 ostatnio jeżdżę niewiele, ale imho kultura na drodze się baaaaardzo poprawiła. Właściwie nie ma wpyerdalania na trzeciego, wpychania się w korku itd.
I faktycznie, jeśli zdarzają się krzywe akcje to najczęściej na słoikowych blachach.M - Wto 27 Mar, 2012
anjas napisał/a:
ostatnio jeżdżę niewiele, ale imho kultura na drodze się baaaaardzo poprawiła. Właściwie nie ma wpyerdalania na trzeciego, wpychania się w korku itd.
Też to zauważyłem, wszyscy sobie jadą jednym ciągiem równo powoli, nikt nie zapyerdala.
Może w innych miastach jest jeszcze lepiej i stąd te wrażenie.