To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

M - Śro 28 Mar, 2012

polecam żoli, najlepsza dzielnica warszawy :)
sam mieszkam teraz na bielanach i nie polecam - psie gówna, stare blok i żule.

kamil - Śro 28 Mar, 2012

szukaj tam gdzie najlepiej Ci pasuje z dojazdem do pracy, komunikacją, etc.
Kenet - Śro 28 Mar, 2012

M napisał/a:
sam mieszkam teraz na bielanach i nie polecam - psie gówna, stare blok

Potwierdzam, ale żuli nie spotykam.

M - Śro 28 Mar, 2012

Jaka ulica? :)
Kenet - Śro 28 Mar, 2012

Skalbmierska.
M - Śro 28 Mar, 2012

Google maps mówi - 300m :D
EmerytRs2 - Śro 28 Mar, 2012

polecam się :]
Kenet - Śro 28 Mar, 2012

M napisał/a:
Google maps mówi - 300m

W którą stronę? Z takiej odległości już powinieneś mnie słyszeć jak wyjdę bombą na kasprowicza.

M - Śro 28 Mar, 2012

Kenet napisał/a:
M napisał/a:
Google maps mówi - 300m

W którą stronę? Z takiej odległości już powinieneś mnie słyszeć jak wyjdę bombą na kasprowicza.

No właśnie zależy na jakim odcinku :) Ja mieszkam przy żeromskiego bardziej :) Tutaj ciągle męczą mi vtekami pod oknem

fajna opcja na zamieszkanie jest na "sadach żoliborskich" fajny blok tam robyg yebnął ostatnio, i wogle powstaje tam nowe zagłębie nieruchomościowe, gdyby jeszcze w poblizu przebiegała linia metra :/

Panowie Bilelany to bardzoooo szerokie pojęcie ;) , ogólnie trochę choooynia z grzybnią w okolicach huty. dresy jak gdzie indziej, tylko metro ratuje trochę sytuację.
IMO Bielany to trochę takie zadupie Warszawy.

M - Śro 28 Mar, 2012

EmerytRs2 napisał/a:
fajna opcja na zamieszkanie jest na "sadach żoliborskich" fajny blok tam robyg yebnął ostatnio, i wogle powstaje tam nowe zagłębie nieruchomościowe, gdyby jeszcze w poblizu przebiegała linia metra :/

W sumie to przebiega emerycie, i tramwajów sporo.
Myśląc o sadach mówisz o tym co przy torach kolejowych powstaje gdzie po drugiej stronie jest arkadia?

PiTT - Śro 28 Mar, 2012

mieszkałem ponad rok na bielanach w okolicach Żeromskiego, ogólnie miło wspominam
cicho, spokojnie, bez wieśniactwa!
nawet w sklepach typu leclerc w okolicy było zawsze lajtowo
do tego sporo zieleni, niestety mieszkanie było za małe

M - Śro 28 Mar, 2012

ALe ty Piotruś mieszkałeś na początku żeromskiego - czym bliżej huty tym jest imho gorzej.
Wrzeciono to już debeściackie okolice na przykład :]

Kenet - Śro 28 Mar, 2012

Ja też nie narzekam, ale mógłby ktoś psie kupy posprzątać po zimie. A i niestety niektórzy lokatorzy wysypując puste butelki na trawnik nie wystawiają sobie wysokiej oceny. Zielono pewnie będzie za parę tygodni, teraz ptaki strasznie walą po samochodach :/

No ale po taniości jest, cicho w sumie, nie narzekam. Żule są nieszkodliwe, dresa można spotkać wszędzie.

Tylko teraz jak metro nie jeździ na świętokrzyskiej jeżdżę do pracy furą i żeby dojechać do GM to jest dramat.

M napisał/a:
Myśląc o sadach mówisz o tym co przy torach kolejowych powstaje gdzie po drugiej stronie jest arkadia?

tia... tylko rozkłady troche z dupy, next minus to to że wszystko oddala się w stronę Bemowa, czyli na piechotę też trze przejść już kawała drogi do przystanków tramwajowych.metro masz na gdańskim ;) , albo podbijasz tramwajem do centrum ;) .

Pozatym jest tam linia kolejowa, i bloki po drugiej stronie torów, plus duża działka, która po zabudowaniu może nieźle zyyyebać widoczek z okien.

ale mijscówka jest naprawdę godna rozważenia.