M - Śro 28 Mar, 2012 polecam żoli, najlepsza dzielnica warszawy
sam mieszkam teraz na bielanach i nie polecam - psie gówna, stare blok i żule.kamil - Śro 28 Mar, 2012 szukaj tam gdzie najlepiej Ci pasuje z dojazdem do pracy, komunikacją, etc.Kenet - Śro 28 Mar, 2012
M napisał/a:
sam mieszkam teraz na bielanach i nie polecam - psie gówna, stare blok
Potwierdzam, ale żuli nie spotykam.M - Śro 28 Mar, 2012 Jaka ulica? Kenet - Śro 28 Mar, 2012 Skalbmierska.M - Śro 28 Mar, 2012 Google maps mówi - 300m EmerytRs2 - Śro 28 Mar, 2012 polecam się Kenet - Śro 28 Mar, 2012
M napisał/a:
Google maps mówi - 300m
W którą stronę? Z takiej odległości już powinieneś mnie słyszeć jak wyjdę bombą na kasprowicza.M - Śro 28 Mar, 2012
Kenet napisał/a:
M napisał/a:
Google maps mówi - 300m
W którą stronę? Z takiej odległości już powinieneś mnie słyszeć jak wyjdę bombą na kasprowicza.
No właśnie zależy na jakim odcinku Ja mieszkam przy żeromskiego bardziej Tutaj ciągle męczą mi vtekami pod oknemEmerytRs2 - Śro 28 Mar, 2012 fajna opcja na zamieszkanie jest na "sadach żoliborskich" fajny blok tam robyg yebnął ostatnio, i wogle powstaje tam nowe zagłębie nieruchomościowe, gdyby jeszcze w poblizu przebiegała linia metra
Panowie Bilelany to bardzoooo szerokie pojęcie , ogólnie trochę choooynia z grzybnią w okolicach huty. dresy jak gdzie indziej, tylko metro ratuje trochę sytuację.
IMO Bielany to trochę takie zadupie Warszawy.M - Śro 28 Mar, 2012
EmerytRs2 napisał/a:
fajna opcja na zamieszkanie jest na "sadach żoliborskich" fajny blok tam robyg yebnął ostatnio, i wogle powstaje tam nowe zagłębie nieruchomościowe, gdyby jeszcze w poblizu przebiegała linia metra
W sumie to przebiega emerycie, i tramwajów sporo.
Myśląc o sadach mówisz o tym co przy torach kolejowych powstaje gdzie po drugiej stronie jest arkadia?PiTT - Śro 28 Mar, 2012 mieszkałem ponad rok na bielanach w okolicach Żeromskiego, ogólnie miło wspominam
cicho, spokojnie, bez wieśniactwa!
nawet w sklepach typu leclerc w okolicy było zawsze lajtowo
do tego sporo zieleni, niestety mieszkanie było za małeM - Śro 28 Mar, 2012 ALe ty Piotruś mieszkałeś na początku żeromskiego - czym bliżej huty tym jest imho gorzej.
Wrzeciono to już debeściackie okolice na przykład Kenet - Śro 28 Mar, 2012 Ja też nie narzekam, ale mógłby ktoś psie kupy posprzątać po zimie. A i niestety niektórzy lokatorzy wysypując puste butelki na trawnik nie wystawiają sobie wysokiej oceny. Zielono pewnie będzie za parę tygodni, teraz ptaki strasznie walą po samochodach
No ale po taniości jest, cicho w sumie, nie narzekam. Żule są nieszkodliwe, dresa można spotkać wszędzie.
Tylko teraz jak metro nie jeździ na świętokrzyskiej jeżdżę do pracy furą i żeby dojechać do GM to jest dramat.EmerytRs2 - Śro 28 Mar, 2012
M napisał/a:
Myśląc o sadach mówisz o tym co przy torach kolejowych powstaje gdzie po drugiej stronie jest arkadia?
tia... tylko rozkłady troche z dupy, next minus to to że wszystko oddala się w stronę Bemowa, czyli na piechotę też trze przejść już kawała drogi do przystanków tramwajowych.metro masz na gdańskim , albo podbijasz tramwajem do centrum .
Pozatym jest tam linia kolejowa, i bloki po drugiej stronie torów, plus duża działka, która po zabudowaniu może nieźle zyyyebać widoczek z okien.