M - Śro 28 Mar, 2012 Mi się zawsze wydawało że to się budują tam szafy na świeże napływy bardziej niż jakieś fajne mieszkania.
Napyerdolić 2tysiące mieszkań, wszystko zamknąć w getcie i dać 10m2 zieleni ot co! Anonymous - Śro 28 Mar, 2012
M napisał/a:
Myśląc o sadach mówisz o tym co przy torach kolejowych powstaje gdzie po drugiej stronie jest arkadia?
Jeśli chodzi o ulicę Rydygiera to ostatnio spędziłem tam 3tygodnie życia od 8 do 22 więc jak chcecie się czegoś dowiedzieć o mieszkaniach Robyg'a śmiało ... jeszcze mam pliki z wyliczeniami marży jaką mają(będą mieli) na (nie)sprzedanych mieszkaniach PiTT - Śro 28 Mar, 2012 z tym Robygiem to jakieś grubsze akcje były w miasteczku wilanów
nawet filmy są na YT Anonymous - Śro 28 Mar, 2012
PiTT napisał/a:
z tym Robygiem to jakieś grubsze akcje były w miasteczku wilanów
nawet filmy są na YT
nie mówię, że nie...daszek czasem przecieka Qukie - Śro 28 Mar, 2012 ja teraz wynajmuję przy Smoczej i też nie narzekam, trochę małe, ale musi wystarczyć blisko do centrum, centr handlowych, jest i kilka drzew w okolicy i można zapiąć fałteka po drodze Bonczek - Śro 28 Mar, 2012 Miło nam się gada, ale przypomnę się
może ktoś polecić jakichś sprawdzonych pośredników lub wyszukiwarki?M - Czw 29 Mar, 2012
AleX_R53 napisał/a:
M napisał/a:
Myśląc o sadach mówisz o tym co przy torach kolejowych powstaje gdzie po drugiej stronie jest arkadia?
Jeśli chodzi o ulicę Rydygiera to ostatnio spędziłem tam 3tygodnie życia od 8 do 22 więc jak chcecie się czegoś dowiedzieć o mieszkaniach Robyg'a śmiało ... jeszcze mam pliki z wyliczeniami marży jaką mają(będą mieli) na (nie)sprzedanych mieszkaniach
Napisz proszę na PW orientacyjnie was79 - Czw 29 Mar, 2012 apropo gett, też mamy w niemcach i też są problemy:
http://katowice.gazeta.pl...rawnika_na.htmlJakarti - Czw 29 Mar, 2012 Bonczek,
ja niedawno skorzystalem z posrednika ale tylko dlatego, ze znalazlem mieszkanie i bylo tylko przez agencje. Wyslalem maila do wszystkich, najszybciej odezwala sie jakas babka co przyjechala z bielan na szczesliwice autobusem
co do wyszukiwarek to np. Domiporta, nieruchomoscionline gratka.. sa tego dziesiatki. Wazne info jest takie bonczus ze w zasadzie prawie wszystkie korzystaja z jednej bazy wyszukan wiec jak ktos wrzuci na gratke to pokaze sie tez na oferty.net
generalnie nie ma duzych roznic w zawartosci. za ta sa roznice w mozliwosciach wyszukiwania i dla mnie np to bylo wazne bo szukalem ze slowem garaz w ogloszeniu. do tego dzielnia i kasa wyzsza niz dysponujesz i masz dziesiatki ogloszen
no i polecam sie targowac. zawsze 100-200 da siw urwac jak juz powiesz ze mozemy podpisac umowe ale...
PowodzeniaMichał - Czw 29 Mar, 2012 kjubs sobie fajne to mieszkanko znalazł, więc słuchaj chłopa.
Tylko ceny wynajmu są bandyckie niestety.zefir - Czw 29 Mar, 2012 apropo strit wiu googla
dobra kumulacja padła w łodzi dobry aut
Bart - Czw 29 Mar, 2012 Pewnie 90% mieszkańców tego osiedla jest święcie przekonanych, że to naprawdę bardzo ekskluzywne miejsce i są dumni z takiego adresu w dowodzie.
ps. ja mieszkam na plebejskim blokowisku M - Czw 29 Mar, 2012 JA też mieszkam w plebejskim bloku
Najśmieszniejsze jest że ekskluzywny oznacza wprost - getto I tak w rzeczywistości jest.
Ze słownika online:
Cytat:
ekskluzywny odgradzający się od otoczenia a. od osób spoza pewnego kręgu; elitarny.
kamil - Czw 29 Mar, 2012 o przepraszam, ja na szczęście mieszkam na osiedlu nie pogrodzonym i to jest zdecydowanie atut tego miejsca