Michał - Czw 29 Mar, 2012 mieszkam na ogrodzonym i sobie chwale. No ale król musi mieszkać z dala od plebsu ...PiTT - Czw 29 Mar, 2012
Michał napisał/a:
mieszkam na ogrodzonym i sobie chwale. No ale król musi mieszkać z dala od plebsu ...
z tym "z dala" to bym nie przesadzał
wyobraźmy sobie ogrodzony budynek w samym centrum bronxu Michał - Czw 29 Mar, 2012
kurw !
czarne korzenie zobowiązują !!anjas - Czw 29 Mar, 2012
Michał napisał/a:
czarne korzenie zobowiązują !!
masz czarny korzeń?PiTT - Czw 29 Mar, 2012
anjas napisał/a:
Michał napisał/a:
czarne korzenie zobowiązują !!
masz czarny korzeń?
no właśnie... chodzi o zęby?
Michał - Czw 29 Mar, 2012 korzeń jeszcze jest czarny, i jak to przystało na czarne korzenie, jest opaśnie gruby i długi M - Czw 29 Mar, 2012 Ja musze namowic wspolnote na ogrodzenie bloku siatka, bedzie jak w dynastii! Bart - Czw 29 Mar, 2012 ale każdego przychodzącego niech wita ta muzyka:
Anonymous - Czw 29 Mar, 2012
Michał napisał/a:
korzeń jeszcze jest czarny, i jak to przystało na czarne korzenie, jest opaśnie gruby i długi
pokolorować musisz...
M - Czw 29 Mar, 2012 Bardzo dobry motyw jest z zamknietymi osiedlami bo ludziom glupio jest wyprowadzac psy pod okiem kamer i sasiadow i chodza zrobic psem kupe poza te osiedle Na inne osiedle ktore nie jest juz zamkiete bo to juz niczyje i ludzi tam niema
*przepraszam za ton populizmuMichał - Czw 29 Mar, 2012 I dobrze , przecież srać pod oknem króla raczej nie wypada.
Tak jest u mnie, psy srają poza osiedlem.
Podoba mi sie w starych blokowiskach natomiast dzikie parkowanie, pomazane mury, małe klaustrofobiczne klatki schdowe, brak parkingów podziemnych, winda cała w sklejce z poprzypalanymi guziorami, sypiący sie tynk, no i malowanie klatek, dwu kolorowe ( jakoś to sie nazywa specjalnie )M - Czw 29 Mar, 2012 Taka komuna byla wlasnie wspaniala
U nas w mieszkaniu sciany sa otynkowane chyba czystym piaskiem
Pieknie byloby zyc w kraju o takiej kulturze ze otwarta okolica wyglada jak zielen na zamknietych posesjach...Jakarti - Czw 29 Mar, 2012 ja tam nie rozumiem nagonki na zamkniete osiedla.
jak sie kraj ucywilizuje to moze sie to zmieni.
jakby w starych dzielniach mieszkali ludzie z nowych to kradzieze by sie tam przeniosly. i teraz jak powiedziec w ktorych jest wieksza przestepczosc / spokojniej?
wszystko zalezy od lokatorów - o czym niedawno rozmawialismy. to czy na okolo jest plot czy nie nie ma najmniejszego znaczenia moim zdaniem.Michał - Czw 29 Mar, 2012
Cytat:
ja tam nie rozumiem nagonki na zamkniete osiedla.
a jest taka nagonka ?
mi się wydawało ze jedni lubią to a inni tamto. Kupiłem mieszkanie na zamkniętym osiedlu świadomie. Bejów nie ma, brudu nie ma na patio, wszystko zadbane, psy srają u sąsiadów na osiedlu obok. anjas - Czw 29 Mar, 2012