kamil - Czw 29 Mar, 2012 no własnie cywilizowanie powinno się zmieniać a nie pogłębiać. Stawianie wszędzie ogrodzeń to pogłębianie podziałów. Mi się to nie podoba.was79 - Czw 29 Mar, 2012
Michał napisał/a:
Bejów nie ma
Pamiętam na jednej z imprez na osiedlu zamkniętym kumpel zasnął nayebany na balkonie pod grillem tak, że nogi wystwały mu na zewnątrz.
Fajne były miny państwa "ąę" i oburzenie, jak rano wychodzili wyprowadzać swoje wypaśne psy w rejbanach Jakarti - Czw 29 Mar, 2012
Michał napisał/a:
a jest taka nagonka ?
duzo ludzi ma z tym jakis ewidetny problem, ze zamkniete = gorsze a otwarte to takie zayebiste.
taka teraz moda.
jakis czas temu szczytem lansu bylo zamkniete osiedle.
teraz szala przechyla sie na strone otwartego.Jacek - Czw 29 Mar, 2012 co wy wiecie o stylu ulicy
tylko otwarte!was79 - Czw 29 Mar, 2012 a lejecie z otwartą deską (w sensie tą część, gdzie sie siada) czy zamkniętą?Michał - Czw 29 Mar, 2012 heheh
to będzie dobry temat Młody Papież - Czw 29 Mar, 2012 jak nie zamkniesz to zimno w dupe! Jacek - Czw 29 Mar, 2012 byłem kiedyś w stolicy i podsłuchałem że teraz do sikania modern mężczyzna siada Bart - Czw 29 Mar, 2012 ja w miejscach cywilizowanych zawsze sikam na siedząco Młody Papież - Czw 29 Mar, 2012 anjas - Czw 29 Mar, 2012
Bart napisał/a:
ja w miejscach cywilizowanych zawsze sikam na siedząco
szkoda tylko, że siedząc w fotelu Bart - Czw 29 Mar, 2012 to już niestety kwestia wieku anjas - Czw 29 Mar, 2012