Afaik CS nigdy nie było produkowane. Ale między bogiem a prawdą do csl-a można było prawie bez problemu zamówić klime itp.
masz zły AFAIK - było produkowane.
voila... et ici.. I jeszcze po polsku Gotti - Czw 08 Lut, 2007 człowiek się uczy całe życie czyli po prostu Competition Pack tylko pod jakąś dziwną nazwą CS.Jakarti - Czw 08 Lut, 2007 co to takiego?
Ja kilka razy widziałem takie coś w ogłoszeniach.1.6 w zwykłej budzie.Niemy - Czw 08 Lut, 2007
p106rallye napisał/a:
Niemy napisał/a:
pierwszy raz moje galy widza taki znaczek :566:
Ja kilka razy widziałem takie coś w ogłoszeniach.1.6 w zwykłej budzie.
ale chodzi mi konkretnie o znaczek VTLsaxorulez - Czw 08 Lut, 2007
Jakarti napisał/a:
Ja kilka razy widziałem takie coś w ogłoszeniach.1.6 w zwykłej budzie.
to miała być taka wersja full wypas z silnikiem VTRMarek23 - Czw 08 Lut, 2007
saxorulez napisał/a:
To M3 z silnikiem, zawiasem, hamulem z CSL'a ale bez spartańskiego wyposażenia.
Łukasz, jakbyś w "moim" dziale napisał, że tłustsze lepsze to bys dostał bana... Kobiety lubię spartańsko ubrane, m3 też taką spartańską.Gotti - Czw 08 Lut, 2007
miałem kiedyś takiego kupić, frajer takie cuś.saxorulez - Czw 08 Lut, 2007
Marek23 napisał/a:
Łukasz, jakbyś w "moim" dziale napisał, że tłustsze lepsze to bys dostał bana... Kobiety lubię spartańsko ubrane, m3 też taką spartańską.
ale ja nie powiedziałem że ja ją wolę..
wolę wąksą w pasie NSX, z dużym biustem - czyli doczepionym kompresorem Marek23 - Czw 08 Lut, 2007 Aaaa, to poruchamy coś w Lublinie... Ja turbodziwkę, a Ty dupexa z cyckami na kompresorze.
[ Dodano: Czw 08 Lut, 2007 ]
Wogóle robię tu OT, bo mam auto i zlewka. Jak znowu będę zmieniał to wtedy zacznę buszować wśród ogłoszeń.Anonymous - Pią 09 Lut, 2007 http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C2235457
zna ktoś może to autko???? Jestem ciekaw jaki jest jego stan. Czy robi 4 ślady...