Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
michool_vt - Sob 11 Sty, 2014 ejj, a moze nowy leon st fr 1,8 tsi?
PiTT - Sob 11 Sty, 2014 to juz lepszy focus st kombi albo octa rsKamill - Sob 11 Sty, 2014 Jezdzilem poprzednim leonem i exeo tego samego dnia. Pokazowki z salonu. No i leon przy exeo bylo kupą pod kazdym wzgledem szczegolnie wnetrze wykonanie glosnosc jakosc materialow. Oba auta ok 60k przebiegu.kamil - Sob 11 Sty, 2014 w bluemotion masz inne opon z tzw. fuel & environment safer.PiTT - Sob 11 Sty, 2014
kamil napisał/a:
w bluemotion masz inne opon z tzw. fuel & environment safer.
nic podobnego, montuja zwykle conti sporty
ale za to masz start/stop i jakis system odzyskujacy energie podczas hamowania
i jeszcze jakies duperelekamil - Sob 11 Sty, 2014 myślę, ze kłamiesz !
Jak kupisz to się okaże że główny emblemat na oponie to będzie narysowany dystrybutor paliwa i ptaszki przy zmniejszającej się dziurze ozonowej.
A w ogóle to jedź do Jysk lub Jula i kup duży pompowany materac. W lutym na dłużej u Was zagościmy PiTT - Sob 11 Sty, 2014 mam materac, pozyczylem od przyjaciela z Wroclawia...
zapraszam
a dowiedziales sie o skody jak obiecywales czy znowu mnie olales? Mrozu - Sob 11 Sty, 2014 znajomy kupił nową skodę fabię rs. przez jakieś 2.5 roku auto stało w serwisie jakiś rok czy półtora. jak nie strasznie duże branie oleju to turbina, kompresor, głowica itp. Zaplombowali mu nawet silnik, bo sami nie wierzyli, że może tyle oleju brać.kamil - Sob 11 Sty, 2014 a dzwonilismy, dzwonilismy. niestety nie odbierała, wiec nie dam ci dzisiaj odpowiedziPiTT - Sob 11 Sty, 2014
kamil napisał/a:
a dzwonilismy, dzwonilismy. niestety nie odbierała, wiec nie dam ci dzisiaj odpowiedzi
dzieki Cartoon - Wto 14 Sty, 2014 http://otomoto.pl/ford-fo...-C31681080.html
Pitt - kupuj kamil - Wto 14 Sty, 2014 co za obrzydliwy kawałek ciosanego plastyku we wnętrzu tego samochodu ! Sam widok tego powoduje , ze słysze trzaski i widzę wycierające się elementy. Kamill - Wto 14 Sty, 2014 Dziwne ślady butów na oparciu, ciekawe co tam robili na tylnej kanapie.PiTT - Wto 14 Sty, 2014 w sumie dziwne ze ktos sprzedaje juz tak swieze auto
roznie w zyciu bywa, ale i tak dziwne
zrazilem sie do forda na dluzszy czas, wiec nie chce PiTT - Wto 14 Sty, 2014