Jacek - Pią 30 Mar, 2012 Bart - Pią 30 Mar, 2012 później się kartki w czasopismach sklejały, a jak Jacek - Pią 30 Mar, 2012 Bravo girl, nie wiedziałem co się dzieje Niemy - Pią 30 Mar, 2012
Michał napisał/a:
no i malowanie klatek, dwu kolorowe ( jakoś to sie nazywa specjalnie )
LAMPERIA, przecież masz to w kuchni + wzorek w kwiatki M - Pią 30 Mar, 2012 Film pt. : Dymanie narodu w dupę
odcinek piętnasty - "emerytury"
Maciusiowy - Pią 30 Mar, 2012
M napisał/a:
Film pt. : Dymanie narodu w dupę
i strajkują górnicy: 40-letni emeryci
i 70-latkowie...M - Pią 30 Mar, 2012
Maciusiowy napisał/a:
M napisał/a:
i 70-latkowie...
Jakbym miał czas to też bym poszedł strajkować, i Ciebie to też dotyczy Maciuś.Maciusiowy - Pią 30 Mar, 2012
M napisał/a:
Maciusiowy napisał/a:
M napisał/a:
i 70-latkowie...
Jakbym miał czas to też bym poszedł strajkować, i Ciebie to też dotyczy Maciuś.
1.dotyczy - owszem,
2.może nie jest to jakiś super pomysł - np.w stosunku do kobiet,
3....ale skądś kasę wziąć trzeba i to staram się zrozumieć.
4.rozbraja mnie tylko, to o czym pisałem powyżej - że wśród strajkujących, większość to górnicy, związkowcy i stare dziady, których to akurat zupełnie nie dotyczy...i nie uważam, że wydawanie kasy na referendum, którego wynik jest z góry znany ma sens...podobnie jak rząd, który o wszystko pyta się ludzi...M - Pią 30 Mar, 2012 Ok to jest twoje zdanie,
nie będę jątrzyć.was79 - Pią 30 Mar, 2012 W przypadku górników (i pewnie kilku innych zawodów), gdzie istnieje ekstremalne obciążenie organizmu trzeba znaleźć jakieś rozwiązania systemowe np typu niemieckiego 25 lat dołu + reszta na powierzchni. Nie wyobrażam sobie szczerze górnika, pracujacego fizycznie >55 lat na doleM - Pią 30 Mar, 2012 Ryzyko ponosi człowiek i to on powinien decydować kiedy idzie na emeryturę i jaką pracę podejmuje. Może jak się ten socjalizm zawali to tak będzie.
Emerytura państwowa to system argentyński który jest w polsce zabroniony a jednak działa na masową skalę.Anonymous - Pią 30 Mar, 2012
M napisał/a:
Ryzyko ponosi człowiek i to on powinien decydować kiedy idzie na emeryturę i jaką pracę podejmuje.
Chciałbym powiedzieć, że wypaliłem się zawodowo. W wieku 26lat odchodzę na emeryturę i rządam przynajmniej 5k netto tej emerytury aby godnie żyć. Dziękuje idę rzucić kwita i jajkami w sejm. Ktoś jeszcze idzie? M - Pią 30 Mar, 2012
AleX_R53 napisał/a:
M napisał/a:
Ryzyko ponosi człowiek i to on powinien decydować kiedy idzie na emeryturę i jaką pracę podejmuje.
Chciałbym powiedzieć, że wypaliłem się zawodowo. W wieku 26lat odchodzę na emeryturę i rządam przynajmniej 5k netto tej emerytury aby godnie żyć. Dziękuje idę rzucić kwita i jajkami w sejm. Ktoś jeszcze idzie?
Zaraz zaraz, żądaj sobie od siebie z tego co odłożyłeś.
Dlaczego ktoś ma na Ciebie zapyerdalać? Anonymous - Pią 30 Mar, 2012
M napisał/a:
AleX_R53 napisał/a:
M napisał/a:
Chciałbym powiedzieć, że wypaliłem się zawodowo. W wieku 26lat odchodzę na emeryturę i rządam przynajmniej 5k netto tej emerytury aby godnie żyć. Dziękuje idę rzucić kwita i jajkami w sejm. Ktoś jeszcze idzie?
Dlaczego ktoś ma na Ciebie zapyerdalać?
Zaraz zaraz, teraz zapyerdalam, żeby aktualni emeryci mieli co jeść to oczekuje tego samego!
A z tego co rozumiem to odkłada na mnie ZUS i ja chce godnie żyć za 5netto.
uwielbiam jątrzyć...od dzisiaj M - Pią 30 Mar, 2012
AleX_R53 napisał/a:
M napisał/a:
AleX_R53 napisał/a:
M napisał/a:
Dlaczego ktoś ma na Ciebie zapyerdalać?
Zaraz zaraz, teraz zapyerdalam, żeby aktualni emeryci mieli co jeść to oczekuje tego samego!
A z tego co rozumiem to odkłada na mnie ZUS i ja chce godnie żyć za 5netto.
uwielbiam jątrzyć...od dzisiaj
No to sobie chcij, ale z łaskawego zusu dostaniesz z 1000zł może
Jakbyś sam przyoszczędził to 5k mogło by być Ale ty jestes lojalny wobec zusu, tak trzymać