To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

M - Pią 30 Mar, 2012

PW
Bart - Pią 30 Mar, 2012

hmm.. ciekawe:

M - Pią 30 Mar, 2012

Bart napisał/a:
hmm.. ciekawe:

Dobrze musi kamienie wyrzucać :)

Michał - Pią 30 Mar, 2012

M napisał/a:
Bart napisał/a:
hmm.. ciekawe:

Dobrze musi kamienie wyrzucać :)

wlasnie na początku myślałem ze to kamyki podrzuca pod koła :rotfl:
kurw... ale ja jestme upośledzonym idiotą, czasami jest to naprawdę przykre.

martin.h - Pią 30 Mar, 2012

Dzisiaj mistrz akcja w robocie. Przyjechał klient z właścicielem po zakup auta, ściągane z Luksemburga, a sprzedający przypadkowo zapomniał książeczki serwisowej ;D Po przyjęciu samochód poszedł w ręce mechanika, a w między czasie ja zajrzałem w system, 68k km na liczniku, a w maju 2011 było 89k km. Skończyło się na tym, że potencjalny kupiec samochodu nie kupił, a sprzedającego przyjechała spisać policja ;D
Mucha - Pią 30 Mar, 2012

GeKo napisał/a:
A coś wiadomo w sprawie gościa, który chce rozwiązać umowę z ZUSem?

tak nadal go nie odnaleziono ale odnalazł się jego but pod pokojem nr.127 w siedzibie ZUS w Zabrzu przy ul. Szczęść Boże 18.

Mucha - Pią 30 Mar, 2012

w NRD by do pierdla trafił z miejsca,,, tam nie odpuszczajo
Jacek - Sob 31 Mar, 2012

Cytat:
W związku z powtarzającymi się pytaniami (także prokuratury rejonowej), czy to my jesteśmy stalkerami Kasi Tusk, należy jasno powiedzieć: owszem, próbowaliśmy zdobyć numer Kasi albo chociaż jej prywatnego mejla, albo chociaż numer do Staszka, żeby przekazał Kasi pozdrowienia – ale nikt nam nie chciał dać. Czyli trochę taka sytuacja jak w naszym życiu seksualnym.

Ale jeśli jutro rano miałoby się okazać, że to faktycznie chodzi o nas, gdyż struna żartu została wielokrotnie przegięta, to chcielibyśmy od razu przekazać funkcjonariuszom ABW, że czekamy i liczymy na powtórkę z Magdalenki. Na naszych nagrobkach prosimy wydłubać: "Męczennicy w służbie mody, do końca zajebiście ubrani".

was79 - Sob 31 Mar, 2012

:rotfl:

Byliśmy wczoraj z kumplem i maluchami w rura-parku. Kurde i nie przypilnowaliśmy jego syna (niecałe 2 lata) i spadł z pierwszego piętra, które było ok 1,8 nad podłogą. Stracha ładnego podłapaliśmy o_O
Na szczęście w locie odbił się jeszcze od jakiegoś słupka obłożonego gąbką i po wylądowaniu, po 10s jak połapał sie co zrobiła z nim grawitacja i był gotowy do dalszej zabawy :]

Maciusiowy - Sob 31 Mar, 2012

wracając jeszcze do strajkujących, 'biednych' górników:

http://wiadomosci.onet.pl...7458,temat.html

no name - Sob 31 Mar, 2012

Młody Papież - Sob 31 Mar, 2012

a tak pięknie szedł Nasz Polonaise w limuzynie!
NBL - Sob 31 Mar, 2012

"daniel ! kadetem tera!"
no name - Sob 31 Mar, 2012

Jak patrzę na ten filmik to mój cienki w porównaniu z nim to beton :lol2:
Bonczek - Sob 31 Mar, 2012

Panowie nie potrzebuje ktoś klatki dla szczura/świnki morskiej z poidełkiem i miską na karmę? Bo mi się wala, a szkoda wyrzucać :)