Bart - Sob 31 Mar, 2012 odbiór tylko osobisty?Anonymous - Sob 31 Mar, 2012 taki niewielkich rozmiarów człowiek się nie zmieści?Bart - Sob 31 Mar, 2012 chodzi o prezesa Kaczyńskiego?Bonczek - Sob 31 Mar, 2012 W sumie trochę nie chce mi się iść po karton i na pocztę Bart - Sob 31 Mar, 2012 rozumiemwas79 - Sob 31 Mar, 2012 ale trochę Ci smutne, he?M - Sob 31 Mar, 2012 W trakcie poszukiwania żarówek do ringów znalazłem księcia marketingu
Przy zakupie na naszych aukcjach powyżej 150,00 zł - Choinka zapachowa Wunder Baum GRATIS !!!jozekrj - Nie 01 Kwi, 2012
M napisał/a:
W trakcie poszukiwania żarówek do ringów znalazłem księcia marketingu
Przy zakupie na naszych aukcjach powyżej 150,00 zł - Choinka zapachowa Wunder Baum GRATIS !!!
firma z warszawy z siedzibą na wale miedzeszyńskim ???M - Nie 01 Kwi, 2012 chba tak pracujesz tam? M - Nie 01 Kwi, 2012 Dzisiaj wyciagnalem hanke po zimie i pojechala na mowy parking ale nie o tym. Ludzie od razu cisnieniuja sie zeby koniecznie sie scigac - avensisa,s80 w klekocie i jakas astre puscilem przodem jak im palma odbila, niech przejezdzaja 120przez skrzyzowania - co za dzicz.PiTT - Nie 01 Kwi, 2012 eM coś jest takiego w tym głupim narodzie... tylko nie potrafię do końca rozszyfrować
jak z golfa usunąłem gti z klapy to bardzo często ktoś mi na zderzak dojeżdżał... żeby zostać daleko w tyle
w cx7 podobnie, ludzie nie wiedzieli co tam jest, najczęściej trafiałem na nagrzanych kierowców w dieslowych paskach
ale w audi gdzie mam pełne oznaczenie nic takiego się nie zdarza... serio, ani razu nie miałem takiej sytuacji, nawet jak sobie spokojnie jadę to ktoś kulturalnie wyprzedzi mnie z prawej... wydaje mi się że należy wychodzić do społeczeństwa z danymi jak na tacy
skoro taki "Kowalski" w (przepraszam) octavii zobaczy że i tak nie ma podejścia to nawet nie próbuje się skonfrontować, jeśli uważa że jest i tak najszybszy na drodze to wtedy bywa tak jak napisałeś
są też rajdowcy za wszelką cenę, nie ważne z czym mają się mierzyć to i tak warto spróbować M - Nie 01 Kwi, 2012 No wlasnie takie mam wrazenie. Jedzie sobie taka smieszna honda - a wezme pocisne. Ja nie powiem zebym nie dociskal gazu ale dżiss przez skrzyzowania sie nie przejezdza pelną piz.da bo wlasnie to zasila statystyki zgonów. A tu ogien, jazda po plecach etc. Bmka sobie jade i nie ma takich akcji.Kamill - Nie 01 Kwi, 2012
M napisał/a:
No wlasnie takie mam wrazenie. Jedzie sobie taka smieszna honda - a wezme pocisne. Ja nie powiem zebym nie dociskal gazu ale dżiss przez skrzyzowania sie nie przejezdza pelną piz.da bo wlasnie to zasila statystyki zgonów. A tu ogien, jazda po plecach etc. Bmka sobie jade i nie ma takich akcji.
Mam tak samo, tylko nie wiem czy się starzeje, czy się powoli zmienia kultura jazdy i część osób tak jak ja jeździ ostrożniej.martin.h - Nie 01 Kwi, 2012 "my 106 zniszczyliśmy outlandera w dieslu + byśmy wjechali do środka volvo s80"
"Do prędkości 160 km/h BMW M3 e46 zostaje w tyle!"
"Nie wiem jak to możliwe ale wczoraj pogoniłem e60 535d, pan napewno się scigał bo jechał z panią bo zagrałem mu troszkę na ambicji wcześniej."
"Ja kilka dni temu złoiłem djupsko jakiemuś małolatowi w e46 330D wyszedł bokiem z zakrętu i kotka ! no to szybka redukcja z 3 na 2 wychodzimy z zakrętu i gonie dziada do 210 3 długości za mną"
To tylko kilka cytatów, po więcej odsłyłam tutaj -> http://forum.hothatch.org...der=asc&start=0M - Nie 01 Kwi, 2012 Martinie dzieki ze mnie zacytowales ale to z bmw to byl wlasnie przyklad pana ktory koniecznie chcial mi pokazac Ja jechalem swoim tempem.