Barejka - Pon 02 Kwi, 2012 po mojemu to temp oleju, cisnienie oleju, temp wody nie koniecznie i stykniebizon - Pon 02 Kwi, 2012
Barejka napisał/a:
po mojemu to temp oleju, cisnienie oleju, temp wody nie koniecznie i styknie
+1PiTT - Pon 02 Kwi, 2012
Bonczek napisał/a:
Pany jakie wskaźniki sensownie dorzucić przy NA? Temp. oleju i wody + ciśnienie oleju i paliwa? Czy jeszcze coś by się zdało?
temp. otoczenia + barometr
Bonczek - Pon 02 Kwi, 2012 I czas lokalny na Bemowie, Wilanowie i w Kielcach koniecznie. Myślałem jeszcze nad czasem w bytomiu ale nie mam już miejsca na słupku Bonczek - Pon 02 Kwi, 2012 http://kielce.gazeta.pl/k...ca_wyscigi.htmlBarejka - Pon 02 Kwi, 2012 Bonczek, słupek to zlo, jak masz zamiar upalac to w lewym zakrecie taki szajs sporo Ci zasloni, zrob jak sie da gdzies w nawiewie lub jak w sti po srodku deskiBonczek - Pon 02 Kwi, 2012 Żart z słupkiem, mam w CRXie 3 wolne miejsca po prostu
kosmita - Pon 02 Kwi, 2012
Barejka napisał/a:
Bonczek, słupek to zlo, jak masz zamiar upalac to w lewym zakrecie taki szajs sporo Ci zasloni, zrob jak sie da gdzies w nawiewie lub jak w sti po srodku deski
Bez przesady, wcale tak bardzo nie przeszkadza. Jakbym miał robić sobie w aucie, to raczej umieściłbym zegary na desce, ale w słupku wcale nie ma dramatu.rasta - Pon 02 Kwi, 2012 Wszystko zależy od pozycji za kierownica, ja na rajdowca to jest git, a jak na Biemdoubleyou to nic nie widać zefir - Pon 02 Kwi, 2012 temp wody bym odpuscil, oleju styknie plus cisnienie wachy i olejurasta - Pon 02 Kwi, 2012 Temp wody jest bardzo ważna, przynajmniej jak tak uważam. Seryjny wskaźnik to się nadaje.....pum - Pon 02 Kwi, 2012 no w szczególności że ci piszczy po 2 zakręcie, a trzeba 4 kółka z piszczącym badziewie zrobić rasta - Pon 02 Kwi, 2012 Przynajmnije sygnalizuje, a seryjny to da znać o sobie jak fura przejdzie w tryb awaryjny i juz dano nie będize wody w układzie bizon - Pon 02 Kwi, 2012
rasta napisał/a:
dano nie będize wody w układzie
przynajmniej fura bedzie lzejsza rasta - Pon 02 Kwi, 2012 No tak, uszczelka pod głowicą wyparuje