Tak patrze na osiągi i wychodzi identyko jak D16Z6 w serii
"że średnie zużycie paliwa dla wersji 100-konnej to 4,8 l/100 km"
AHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHAKarQ - Sob 07 Kwi, 2012 Czesiek, nie wiem czy dobrze rozumiem "jak coś się ruszy z blacharką"
Będzie jej mniej Bart - Sob 07 Kwi, 2012 z tego co widać na zdjęciach z aukcji to blacha wymaga delikatnej renowacjiAnonymous - Sob 07 Kwi, 2012 tak
martin.h - Sob 07 Kwi, 2012 Anonymous - Sob 07 Kwi, 2012 Dobra mam plan:
Oba przednie błotniki nadają się na złom , wiec jeden idzie w stickerbomb , drugi w rost , auto dostaje opony z białymi paskami , a do środka wypadało by coś z audio pokombinować dobrze czy nie dobrze ?
To jest taki plan na cieplejsze m-ce na zimę wtedy wypadało by zająć się blachą Janusz - Sob 07 Kwi, 2012
Czesio napisał/a:
Oba przednie błotniki nadają się na złom , wiec jeden idzie w stickerbomb , drugi w rost , auto dostaje opony z białymi paskami , a do środka wypadało by coś z audio pokombinować dobrze czy nie dobrze ?
to jeszcze przyyyypierdol gruuubą glebę i felgę za kupę siana, inaczej to będzie słabo wyglądałoM - Sob 07 Kwi, 2012 Ja bym przejechał pod naczepą tira i zrobił jeszcze na lato kabrio anjas - Sob 07 Kwi, 2012 Czesław, sprawdziłeś podłogę?
Słyszałem o takiej złotej beczce, której nie chcieli mechanicy naprawiać, bo nie było za co jej podnieść.
Ale raczej to nie Twoja, bo mówili, że z zewnątrz igła.Bart - Sob 07 Kwi, 2012 Bart - Sob 07 Kwi, 2012 Cześku, jest takie radio - Becker Mexico (z wbudowaną nawigacją), ale kosztuje tyle ile Twoje 3 ostatnie samochody razem wzięte.
Stary chwyt, mówilem że to się pewnie tak skończy.M - Sob 07 Kwi, 2012 Tak się starali i się nie udało, biedny rząd.
Tym razem nie uda się zwalić na chińczyków.szymlorek - Sob 07 Kwi, 2012 Czesiu nie wierze w to co widzę!
Żeby jakkolwiek przywrócić to do życia trzeba pewnie z 2 dychy wsadzić,
ładne egzemplarze na sprzedaż stoją po 15k - sensu brak.
Olej sticker bomby i białe paski na oponach bo nie będzie to wyglądać dobrze.
Wbrew pozorom Rat style który zapewnie podłapałeś jako inspiracje
to tylko pozorny pierdolnik, który wymaga dużego wkładu finansowego żeby miał ręce i nogi.
Traktuj to jako chrupka którym możesz dojechać z pkt A do pkt B (bo możesz prawda? jeździ? )
i odkładaj sobie systematycznie na coś co ma sens..