no name - Nie 08 Kwi, 2012 Ciekawe kto ją zagra w filmowej ekranizacji tej książki
Bart - Nie 08 Kwi, 2012 eMie, na szczęście żyjemy w państwie prawa, gdzie dopóki się komuś winy nie udowodni - jest niewinny. I na całe szczęście to nie opinia publiczna decyduje o tym kto powinien w wiezieniu siedzieć. Fakt faktem - wiele wskazuje na to, że ci ludzie zabili swoje dziecko, ale póki co nikt im niczego nie udowodnił i nie widzę powodu, żeby nie mogli swobodnie chodzić po ulicach.
Żenująca jest szopka medialna wokół te sprawy, "zatroskany" detektyw bez licencji i fatbujący włosy rodzice.M - Nie 08 Kwi, 2012 Panstwo prawa nadal by szukalo z interpolem porywacza, jestem tego pewien jak zachodu slonca.Bart - Nie 08 Kwi, 2012 Państwo Ziobry i spółki powsadzałoby całą rodzinę do więzienia i pokrzykiwało - przywróćmy karę śmierci!M - Nie 08 Kwi, 2012
Bart napisał/a:
Państwo Ziobry i spółki powsadzałoby całą rodzinę do więzienia i pokrzykiwało - przywróćmy karę śmierci!
Ale pyerdolisz Bart - Nie 08 Kwi, 2012 i vice versa, te dyskusje nie mają sensu
cieszmy się świętami.M - Nie 08 Kwi, 2012 Niech wsadza do ciupy te mala ku.rwe i tyle.
Wesolych...Mucha - Nie 08 Kwi, 2012 a ja je.bne samo: WesołychMarek23 - Nie 08 Kwi, 2012
M napisał/a:
Niech wsadza do ciupy te mala ku.rwe i tyle.
Wesolych...
+1PiTT - Nie 08 Kwi, 2012 Martin, w pełni się z Tobą zgadza tym razem
co to jest koorwa za szopka to już patrzeć i czytać nie można
cała ta rodzinka popi@rdolona wg mnie
jak ta szmaciara ma popi@rdolone we łbie to do psychiatryka zamknąć
jak zrobiła to z pełną premedytacją to do pierdla na długie lata i pozamiatane
ten cały koleś też nie jest lepszy, aktorzyna w dupe yebany - mowa o jej mężu
co było w tym kompie? nagłośnili że szukali informacji dot. pogrzebu dziecka... i co cisza???
TYLKO WE POLSCE
ogólnie wesołych świąt dla wszystkich Anonymous - Nie 08 Kwi, 2012 A ja qurwa kolejna Wielkanoc w robocie na obczyznie
Ale nic to -WESOŁYCH !!!
i skonczcie pyerdolic o Madziach,Donkach i Kaczkach!!!!!!!!!Rasputin - Nie 08 Kwi, 2012
Cytat:
i skonczcie pyerdolic o Madziach
A co ty masz do Madzi???
W pier.dol ?Maciusiowy - Nie 08 Kwi, 2012
Marek23 napisał/a:
M napisał/a:
Wesolych...
+1
nie widzę powodu nazywania jej ku.rwą...tyleM - Nie 08 Kwi, 2012
Maciusiowy napisał/a:
Marek23 napisał/a:
M napisał/a:
Wesolych...
+1
nie widzę powodu nazywania jej ku.rwą...tyle
Ma taki porządny wyraz twarzy!Marek23 - Nie 08 Kwi, 2012