Bart - Pon 09 Maj, 2011 zdaje się nero jest bardziej sportowa, rosso próbuje jeszcze trochę komfortu zaoferować,
do drogowych samochodów klasy supersport są p zero corsa - takich poszukaj
tak czy siak - przyzwoite opony.Kenet - Pon 09 Maj, 2011 Ze swojej strony mogę polecić federale 595rs-r. Przelatałem wczoraj z tego co liczyłem 20 przejazdów pełnym ogniem, nie miały lekko bo zawias nie nadążał za autem i trochę za szeroko momentami leciałem ale jestem mega zadowolony. Przód i tył miałem 2,2 bar nic nie kombinowałem, najbardziej zużyły się 2 cm na obu skrajach opony, ale bieżnika zostało jeszcze na dwie takie pojeżdżawki jak wczoraj. I przód i tył bardzo ładnie trzymał, nie było płynięcia idealnie czułem moment poślizgu. Patrząc na to jak zachowywał się samochód na T1R to jest przepaść. Nie miałem porównania do r888 bo nie jeździłem na takich, ale Federal mogę polecić z czystym sumieniem.Anonymous - Pon 09 Maj, 2011 no i dupa ,zle wybrałem,moja supersportowa maszyna dostanie p zero rossoYarko - Pon 09 Maj, 2011 Anonymous - Pon 09 Maj, 2011
to nie pierwszy i zapewne nie ostatni raz,przywykłem
a nie możesz zmienić zamówienia?
jak masz za pobraniem to zwyczajnie ich nie odbieraj tylko zapłać za transport po dogadaniu się ze sklepem
możesz zawsze ściemnić że nie zwróciłeś uwagi na indeks prędkości a potrzebujesz dokładnie taki jakiego nie mają
chyba że kupiłeś na allegroJakarti - Wto 10 Maj, 2011 a mnie bardzo milo zaskoczyly contiSporty.. widocznie niedogrzane na ulicy zaczely kleic na torze praktycznie ich nie zjadlo, jezdzilem max 2 kolka na raz. jestem z nich bardzo zadowolony i chyba juz nie bedziemy kombinowac na cieplo mierzylem z Yarko i bylo z przodu ok 3barow, z tylu ok 2,5. tuz po przejezdzie.
kleily na tyle dobrze, zeby rozkurfic zawias wali jak w naszej sieci taxowek w firmie..
btw wasQ nie ogarnia PW Gaydek - Wto 10 Maj, 2011 No mnie też pozytywnie zaskoczyły jak miałem przyjemność polatać E90 po Torze Poznań. Praktycznie nic nie ubyło a kleić kleiły. Jest dobrze.Janusz - Wto 10 Maj, 2011
Gaydek napisał/a:
No mnie też pozytywnie zaskoczyły jak miałem przyjemność polatać E90 po Torze Poznań. Praktycznie nic nie ubyło a kleić kleiły. Jest dobrze.
a mnie w foce do tego stopnia ze chciałem je do clio, ale niestety nie ma ich w moim rozmiarze
ciołki już dawno pisałem ze sport contact jest naprawdę dobra tak samo gsd3, dużo lepsza od kumho ku31106 - Śro 11 Maj, 2011 gdyby ktos szukal:
"witam do sprzedania slicki 17 twardosc N00 i N20 szerokosc 19(do ośki)
opon tych do raju raczej nie polecam, natomiast kjs, kreciolki itp jak najbardziej,
posiadam 13 sztuk"
150 za sztuke, kraków, tel - 600087167
opony maja jeszcze sporo miesaroj - Śro 11 Maj, 2011 kuwa, 17
jakby ktoś miał na 16 cali jakieś fajne opony za neiduże pieniądze (wiem, wiem.. ale czasem się trafia) to proszę pw.Bart - Pią 20 Maj, 2011 miał ktoś do czynienia z Federalem SS595?M - Pią 20 Maj, 2011 Sprawdzi to: http://www.tyretest.com/s..._595/index.htmlMłody Papież - Sob 21 Maj, 2011 Bart, 17" ?? was79 - Pon 30 Maj, 2011 takie pytanie: czym różnią się felgi stalowe, jeżeli w opisie szerokości jest 6J albo 6JJ ?